Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Kartes maksājuma kvīts К списку тем
Sandra94231 21.05.2018 10:05
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (8)
Saskaņā ar grāmatvedības metodiku.
Aivareno 21.05.2018 10:56
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
un likumdošanu
Grāmatvedības metodika nevar būt pretrunā ar normatīvajiem aktiem, tas taču pašsaprotami.
Aivareno 21.05.2018 14:59
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
https://www.arhivi.gov.lv/files/files/PARAUGSARAKSTS_Gr_dok_2_P__2017_.pdf
Tikai jāatsvaidzina ar pēdējiem grozījumiem.
... vai grāmatvedībā tās ir jāuzskaita?
Šis jautājums ir lieks, ja gadījumā esat grāmatvede.
Kaut kādām elementārām zināšanām tomēr būtu jābūt.
Tikai jāatsvaidzina ar pēdējiem grozījumiem.
... vai grāmatvedībā tās ir jāuzskaita?
Šis jautājums ir lieks, ja gadījumā esat grāmatvede.
Kaut kādām elementārām zināšanām tomēr būtu jābūt.
Labdien!
Vai maksājot ar uzņēmuma karti ir čekā vajadzīgi uzņēmuma rekvizīti? Man ienāca bez grāmatvedībā
Vai maksājot ar uzņēmuma karti ir čekā vajadzīgi uzņēmuma rekvizīti? Man ienāca bez grāmatvedībā
Labdien!
Rekvizītu prasība attaisnojuma dokumentā (arī čekā) nav saistīta ar apmaksas veidu.
SIA ir izņēmis uzņēmuma karti,kurā no bankas ieskaita zināmu summu.Kā to pareizi sagrāmatot? Vai izveidot citu kontu?
SIA ir izņēmis uzņēmuma karti,kurā no bankas ieskaita zināmu summu.Kā to pareizi sagrāmatot? Vai izveidot citu kontu?
У вас будет 2 банковских выписки. Соответственно, надо izveidot citu kontu
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть