Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Kartes maksājuma kvīts К списку тем
        Sandra94231        21.05.2018 10:05

3 сообщения на сайте
    3 сообщения на сайте
Ответы (8)
        Saskaņā ar  grāmatvedības metodiku.      

Aivareno            21.05.2018 10:56

6641 сообщение на сайте
        6641 сообщение на сайте
 un likumdošanu 
Grāmatvedības metodika nevar būt pretrunā ar normatīvajiem aktiem, tas taču pašsaprotami. 

Aivareno            21.05.2018 14:59

6641 сообщение на сайте
        6641 сообщение на сайте
        https://www.arhivi.gov.lv/files/files/PARAUGSARAKSTS_Gr_dok_2_P__2017_.pdf
Tikai jāatsvaidzina ar pēdējiem grozījumiem.
... vai grāmatvedībā tās ir jāuzskaita?
Šis jautājums ir lieks, ja gadījumā esat grāmatvede.
Kaut kādām elementārām zināšanām tomēr būtu jābūt.

Tikai jāatsvaidzina ar pēdējiem grozījumiem.
... vai grāmatvedībā tās ir jāuzskaita?
Šis jautājums ir lieks, ja gadījumā esat grāmatvede.
Kaut kādām elementārām zināšanām tomēr būtu jābūt.
        Labdien!
Vai maksājot ar uzņēmuma karti ir čekā vajadzīgi uzņēmuma rekvizīti? Man ienāca bez grāmatvedībā

Vai maksājot ar uzņēmuma karti ir čekā vajadzīgi uzņēmuma rekvizīti? Man ienāca bez grāmatvedībā
       Labdien!

Rekvizītu prasība attaisnojuma dokumentā (arī čekā) nav saistīta ar apmaksas veidu.      
        SIA ir izņēmis uzņēmuma karti,kurā no bankas ieskaita zināmu summu.Kā to pareizi sagrāmatot? Vai izveidot citu kontu?      

SIA ir izņēmis uzņēmuma karti,kurā no bankas ieskaita zināmu summu.Kā to pareizi sagrāmatot? Vai izveidot citu kontu? 
У вас будет 2 банковских выписки. Соответственно, надо  izveidot citu kontu      
  Закрыть

Краткое описание нарушения
  Закрыть