Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

PPR saņemšana К списку тем

PPR saņemšana
Par savu problēmu jau rakstīju citās konferencēs, šoreiz citā šķersgiezumā.

Radās problēmas ar PPR saņemšanu, jo VID datu bāzē nebija uzskaitīti visi uzņēmējdarbības veidi, kas ir statūtos. Tas notika Rīgas rajona VIDā.

Man ir aizdomas, kas tas bija inspektores, atvainojiet, untums, ka viņai nepietika iesniegumā par PPR saņemšanu ar tekstu "saimnieciskās darbības nodrošināšanai", pieprasīja - kādas tieši un beigās paziņoja, ka ar manis minēto vispār mums nedrīkst nodarboties.

Kā ir citos VIDos?

Un vēl par PPR pasūtīšanu - vai citur arī sākumā kaut kas jāpasūta (iesniegums), tad jāsamaksā bankā (ja vairāk par 20 PPR) un 3ajā piegājienā var dabūt tās nelaimīgās PPR. Varbūt es kaut ko netā esmu sapratusi un tagad pa tikšo dusmojos un apsūdzu sevi nezināšanā?

Un kā ir ja uzņēmums statūtos vairs nenorāda uzņēmējdarbības veidus, līdz ar to VID datu bāzē tie arī neparādās. Tad PPR vispār nevar dabūt?
Archers
Archers 04.11.2004 10:25
66 сообщений на сайте

Ответы (4)

Neuztraucieties, lai saņemtu PPR vienmēr bija sākumā jāraksta iesniegums, tad jāapmaksā bankā un tikai tad var saņemt PPR. Nezinu kā citur, bet pie mums ar to iesniegumu vēl jāpastāv rindā un jāsaņemt aptiprinājums, ka uzņēmumam nav parādu, un tikai tad var saņemt faktūru, lai varētu veikt bankā apmaksu.

Man iesniegumā līdz šim nav prasījuši norādīt kaut ko vairāk par - preču realizāciju.
Rita
Rita 04.11.2004 10:48
959 сообщений на сайте
es pēdējo reizi pirku 100PPR un uzreiz gāju ar iesniegumu,pilnvaru, starpatskaiti par PPr izlietojumu un maksāju skaidrā naudā, rinda arī nebija vidzemes vidā.
Sibylla
Sibylla 04.11.2004 10:59
1499 сообщений на сайте
Archers, ja Jūsu VIDā ir tādas "īpatnības", varbūt nokopēt Jūsu statūtus un pielikt pie iesnieguma? (Man ir tāda doma, ka viņiem datorprogramma neļauj ierakstīt visus darbības veidus.) Tas būs daudz lētāk, nekā statūtu maiņa caur Reģistru.:)
Martinas
Martinas 04.11.2004 11:58
38532 сообщения на сайте
man ari ir Rigas raj VIDs- daru tāpat kā Sibylla, nekādu problemu nav, protams, iesniegumā minu konkrēti kādam nolūkam vajadzīgas PPR un kur tās glabājas, nekad nav bijis problēmu
Storno
Storno 04.11.2004 12:28
1392 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.