Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Reģistrācijas Nr К списку тем

Reģistrācijas Nr
Situācija ir tāda, ka mums ir līgums ar firmu, kurai ir daudz apakšīrnieku par aparatūras apkalpošanu, bet viņi grib, lai mēs viņiem izstādām rēķinus par pakalpojumiem, bet ja kāds no viņu apakšīrniekiem pērk jaunu telefonu, tad PPR lai mēs izstādām apakšīrniekam. Vai tā var?? un otrs jautājums, viņi man iedeva apakšīrnieka rekvizītus,tajā skaitā PVN numuru, vid lapā pēc šiem parametriem neko neatrada, Lursofts atrada kompāniju kā tādu, bet tur nebija norādīts nekāds reģistrācijas Nr. Es nesen sāku strādāt, kur jūs pārbaudat firmu datus? un vai var būt firma(mācību centrs bez reģistrācijas Nr?)??
Sibylla
Sibylla 11.11.2004 12:12
1499 сообщений на сайте

Ответы (4)

http://www6.vid.gov.lv/pvn.asp?pvn_kods=&nosaukums=&submit.x=6&submit.y=4

Jūs esat pārliecināta, ka tas ir PVN maksātāja numurs? Tāds parasti sastāv no 11 cipariem un priekšā LV00000000000. Pārējiem nodokļu maksātājiem, kas nav PVN maksātāji ir vienotais reģistrācijas numurs no 11 cipariem bez LV.
Cleo
Cleo 11.11.2004 12:21
19234 сообщения на сайте
Jā ir 11 cipari un LV priekšā, es jau baudīju šeit, šajā lapā neatrod, ne pēc numura, ne pēc nosaukuma. Es laikam vakar kaut ko ne tā ievadīju, šodien Lursofts atrada pēc numura.
Sibylla
Sibylla 11.11.2004 12:48
1499 сообщений на сайте
Ja neatrod VID lapā, visticamāk, ka viņi nav PVN maksātāji, bet ja Jūs esat piegādātājs, tad Jums par to nevajadzētu uztraukties. Vienīgi, ja rakstat PPR, viņu numuru vajadzētu rakstīt bez LV
Xau
Xau 11.11.2004 15:15
297 сообщений на сайте
Paldies, tā arī darīšu, es no sākuma satraucos, ka viņi nekur nav reģistrēti
Sibylla
Sibylla 11.11.2004 15:19
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.