Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Открытие производства К списку тем
Ответы (16)
Algojiet profesionālu grāmatvedi.
Neko no visa tā, kas Jūs interesē, ne nopērkot veidlapu (Ilmas padoms), ne arī čatojot imternetā, Jūs neiemācīsities.
Neapdomīgi ir šādā gadījumā dot padomu nopirkt veidlapu vai metodiku.
Neko no visa tā, kas Jūs interesē, ne nopērkot veidlapu (Ilmas padoms), ne arī čatojot imternetā, Jūs neiemācīsities.
Neapdomīgi ir šādā gadījumā dot padomu nopirkt veidlapu vai metodiku.
Vispār jau Jeļena saka, ka viņai viss ir. Grib tik pārbaudīt, vai nav ko propusķila. Šādos gadienos būtu interesanti padiskutēt.
Vispār jau Jeļena saka, ka viņai viss ir. Grib tik pārbaudīt, vai nav ko propusķila. Šādos gadienos būtu interesanti padiskutēt.
Man gan tā nešķiet.Taču... var jau būt, ka Jums ir taisnība, ka viņai viss jau ir.
Galvenais - lai ir saprašana par to, ko darīs. Un arī par grāmatvedības uzskaiti tajā skaitā.
Es silti iesaku paskatīties, kas ir BPMN (biznesa procesu modelēšana). Ir bezmaksas aplikācijas, kurās smuki var sazīmēt savu plānoto "ikdienu" un izķert visas blusas. Tajā skaitā arī sazīmēt grāmatvedības lietu aprites shēmas, lai instrukcijas nebūtu formalitāte, bet tiešām kalpotu ražošanai.
Es silti iesaku paskatīties, kas ir BPMN (biznesa procesu modelēšana). Ir bezmaksas aplikācijas, kurās smuki var sazīmēt savu plānoto "ikdienu" un izķert visas blusas. Tajā skaitā arī sazīmēt grāmatvedības lietu aprites shēmas, lai instrukcijas nebūtu formalitāte, bet tiešām kalpotu ražošanai.
Utopija!Zināšanām jābūt.
Tā ir studenta doma.
Tāpēc jau pie mums viss ir tā kā ir, ka internetā mācās, modelē kaut kādas utopiskas shēmas... aplikācijas...
Dzīve, grāmatvedības uzskaite un arī ražošana nesastāv no internetā atrastām aplikācijām.
Oho! Pat ikona ar degšanu dusmās. Un solīšana nekur tālu netikt. Bezmaz jāņem popkorns.
Paņemiet gan. Un CocaCola arī.
Tas taču tagad latviešu nacionālais ēdiens un kultūra!
Aizmirstam. Laikam nav viegls gads. Gribēju parādit, ka jebkuru tupu diskusiju var pagriezt tā, ka tā sāk noderēt. Piedod, Jeļena, ja vari. Man jāiet atinstalēt.
Aizmirstam. Laikam nav viegls gads. Gribēju parādit, ka jebkuru tupu diskusiju var pagriezt tā, ka tā sāk noderēt. Piedod, Jeļena, ja vari. Man jāiet atinstalēt.
Man kā vēsturniecei interesanti - ko šādos gadījumos atinstalē? Vai popkornu?
Plāna bija Jeļena. Bet Jūs, ser, visu izjaucāt, paņemot pārāk dziļi un pārāk pie sirds.
Cienījamo Lord!
Es neesmu ņēmis ne sekli, ne dziļi.
Tikai interesējos - ko šādos gadījumos atinstalē?
Vai tas bija tik grūti paskaidrot? Esmu iesācējs.
Ņemot vērā, ka pats bieži izmantojat spilgtus epitetus, neticu, ka neierubījāt.
Saprotiet, Lord, es nerubīju fišku.
Man bērnībā bija grūta galva. Nekādas dižās skolas arī neesmu beidzis - tikai 3 klases un garais koridors.
Tamborēšanas kursi laikam neskaitās.
Un Jums bija žēl iesācējam paskaidrot.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть