Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Izmaiņas darba līgumā К списку тем

Izmaiņas darba līgumā
Labdien!

Kā noformē izmaiņas darba līgumā? Saprotu, ka ar vienošanos par izmaiņām darba līgumā , bet vai pēc tam ir vajadzīgs arī rīkojums, vai tomēr tas nav obligāts? Jo pēc sākotnējā darba līguma tiek izdots rīkojums par darba attiecību nodibināšanu un algas apmēru, slodzi.. Un to (rīkojumu) nodod pēc tam grāmatvedībā zināšanai.
Zanyyy81
Zanyyy81 07.07.2022 22:33
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Labdien! Izmaiņas kāds ierosina parasti - darbinieks vai darba devējs. Jebkurā gadījumā: darbinieka iesniegums, darba devēja rīkojums, izmaiņas DL.
Anna_r
Anna_r 08.07.2022 09:57
11 сообщений на сайте
Labdien! Izmaiņas kāds ierosina parasti - darbinieks vai darba devējs. Jebkurā gadījumā: darbinieka iesniegums, darba devēja rīkojums, izmaiņas DL.
Parasti noformējam "Vienošanās par izmaiņām darba līgumos", kur teikts "Puses...bez viltus, maldības un spaidiem ir vienojušies par sekojošu:..."
Tad arī nevajag darbinieka iesniegums.
Elecbird
Elecbird 08.07.2022 11:08
2599 сообщений на сайте
Ja DD iniciētas izmaiņas DL - no sākuma rīkojums (piemēram, par algu ikgadējo pārskatīšanu visai konkrētai amatu kategorijai), tad individuāli grozījumi katram.*
Ja DŅ iniciētas izmaiņas (par laimi tādi gadās ļoti reti), tad no sākuma iesniegums, tad grozījumi DL un tikai tad rīkojums, kurā grozījumu teksts ir pielikumā.
* Ja izmaiņas DL ir jāliek sakarā ar normatīvo aktu jaunām prasībām, tad tiek vērtēts vai vērts ražot papīru papīra pēc.
Ant_lv
Ant_lv 10.07.2022 07:36
3410 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.