Cilvēku slinkums reizēm ir fenomenāls. Ieejam
google.lv ierakstam "revidenta ziņojums biedrībai paraugs" un pats pirmais ieraksts mums iedod revidenta ziņojumu. Ja šis nepatīk - tajā pašā pirmajā meklējumu lapā ir pieci citi. Nu tiešām?
2018.gada26.martā
Biedrībai „Kurzemes NVO atbalsta centrs”
Es, Vārds Uzvārds, esmu veikusi biedrības “Kurzemes NVO atbalsta centrs” (KNVOAC) 2017. gada darbības revīziju, atbilstoši KNVOAC statūtos paustajiem uzdevumiem.
Revīzijas ietvaros esmu veikusi KNVOAC 2017. gada grāmatvedības, lietvedības un pārvaldes dokumentācijas, kā arī KNVOAC mantas - pamatlīdzekļu un inventāra - pārbaudi izlases veidā. Tāpat esmu iepazinusies ar KNVOAC 2017.gadabilanci, ieņēmumu un izdevumu pārskatu, ziedojumu un dāvinājumu pārskatu, vadības ziņojumu un pielikumiem, kā arī esmu pārbaudījusi finanšu pārskatos norādīto summu un skaidrojumu pamatojumu. Par visiem šiem pārskatiem un dokumentiem ir atbildīga biedrības valde,
t.sk par tajā sniegto datu patiesumu, piemērotas grāmatvedības metodes izvēli un lietošanu.
Uzskatu, ka iepriekš minētie pārskati un dokumenti man snieguši skaidru un patiesu priekšstatu par biedrības „Kurzemes NVO atbalsta centrs” darbību, pārvaldi, finanšu un mantas stāvokli 2017.gada31. decembrī.
Balstoties uz revīzijas laikā konstatēto, secinu, ka biedrības grāmatvedība un lietvedība tiek organizēta, kā arī gada pārskats sagatavots atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Tāpat gada pārskatā sniegtā informācija sakrīt ar revīzijas laikā veiktajām pārbaudēm un pamatojuma dokumentiem. Tāpat secinu, ka biedrības Biedru sapulces un valdes sēdes tiek noturētas atbilstoši statūtiem.
Balstoties uz revīzijas laikā iegūto informāciju, sniedzu pozitīvu atsauksmi par KNVOAC valdes darbu un kopējo KNVOAC darbību - KNVOAC ir strādājusi atbilstoši statūtos noteiktajam.
Kurzemes NVO atbalsta centra revidente Vārds Uzvārds