Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
ES iepirkumu kontēšana Zalktī К списку тем
Ответы (10)
Atvērt kontu ES pegādātāji (nemaksātāji), ja pareizi saprotu jautājumu.
Paldies! Iepriekšējā grāmatvede kontējusi D7110 K2350. Radās aizdomas vai tas tā tiešām varētu būt... Tie ir preču uc iepirkumi no ES no privātpersonām vai no maziem uzņēmumiem, kas nav PVN maksātāji savā valstī.
T.i. iepriekš kontēja D7110 iepirkumi no LV - K2350 Norēķini ar citiem debitoriem (???)
T.i. iepriekš kontēja D7110 iepirkumi no LV - K2350 Norēķini ar citiem debitoriem (???)
Debitori ir tie, kas ir firmai parādā, divains grāmatojums... Tie, kam firma ir parādā - kreditori 53*. Varbūt par precēm maksāja skaidrā naudā? Bet tāda gadījumā jābūt D7* K238* - avansa norēķina persona... grūti saprast ko domāja iepriekšēja grāmatvede.
Debitori ir tie, kas ir firmai parādā, divains grāmatojums... Tie, kam firma ir parādā - kreditori 53*. Varbūt par precēm maksāja skaidrā naudā? Bet tāda gadījumā jābūt D7* K238* - avansa norēķina persona... grūti saprast ko domāja iepriekšēja grāmatvede.
Jā, tieši tā, 23.. kontā likās pavisam divaini.. Par precēm tika maksāts tikai ar pārskaitījumu.. Esmu iesācējs, bet ejot cauri tik daudz šāda tipa lietas atrodu.. Paldies! Laikam turpmāk izveidošu kontus šādiem iepirkumiem.
Jā, tieši tā, 23.. kontā likās pavisam divaini.. Par precēm tika maksāts tikai ar pārskaitījumu.. Esmu iesācējs, bet ejot cauri tik daudz šāda tipa lietas atrodu.. Paldies! Laikam turpmāk izveidošu kontus šādiem iepirkumiem.
Esmu iesācējs, bet ejot cauri tik daudz šāda tipa lietas atrodu.
Поищите бухгалтерский практикум Майи Гребенко. Законодательство с тех пор, конечно, поменялось, но проводки остались теми же
Esmu iesācējs, bet ejot cauri tik daudz šāda tipa lietas atrodu.
Поищите бухгалтерский практикум Майи Гребенко. Законодательство с тех пор, конечно, поменялось, но проводки остались теми же
Спасибо!! Я посмотрю!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть