Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

отменить решение о выплате дивидендов К списку тем

отменить решение о выплате дивидендов
в декабре было принято решение о выплате дивидендов и сдана Uien декларация. В феврале поняли что денег не будет чтобы их выплатить. Можно ли "отменить" решение о выплате дивидендов и пересдать декларацию?
Karantin
Karantin 26.05.2025 12:26
1482 сообщения на сайте

Ответы (8)

А уин заплатили?
Oliy
Oliy 26.05.2025 12:35
1095 сообщений на сайте
Нет, не заплатили, денег не было
Karantin
Karantin 26.05.2025 12:50
1482 сообщения на сайте
Ничего запрещающего в КЛ нет, но это по простым дивидендам, не аркартас, про них я давно не читала так как нет. Декларацию пересдать. Только пустую может и не взять ЭДС и нужно писать в ВИД, чтобы приняли.
Oliy
Oliy 26.05.2025 14:03
1095 сообщений на сайте
Pieņems arī tukšu deklarāciju, ir sanācis praksē labot šādi info par dividendēm. Vienīgi jārēķinās, ka nokavējuma naudas gan nedzēsīsies - tur tā pāris gadus jau spēkā esošā norma par to, kā nokavējuma naudu rēķina. Varbūt, ja prasa VID anulēt iesniegto deklarāciju, tad dzēšās arī nokavējuma nauda, bet nu mēs negribējām "izgaismoties" nekur
_susurs_
_susurs_ 26.05.2025 17:37
890 сообщений на сайте
Pieņems arī tukšu deklarāciju, ir sanācis praksē labot šādi info par dividendēm. Vienīgi jārēķinās, ka nokavējuma naudas gan nedzēsīsies - tur tā pāris gadus jau spēkā esošā norma par to, kā nokavējuma naudu rēķina. Varbūt, ja prasa VID anulēt iesniegto deklarāciju, tad dzēšās arī nokavējuma nauda, bet nu mēs negribējām "izgaismoties" nekur
_susurs_ 26.05.2025 17:37
Ja, nokavējuma nauda jau aprēķināta un diez vai dzēsis..
Oliy
Oliy 26.05.2025 19:16
1095 сообщений на сайте
Vispār šis mani ļoti izbrīna. Kādu mārrutku dēļ jāpieņem lēmums par dividenžu izmaksu tādā brīdī, kad nav naudas ne dividendēm, ne nodoklim? Tādu lēmumu normālli cilvēki pieņem tad, kad ir lieka nauda, kuru var izmaksāt.
Ilzex
Ilzex 27.05.2025 20:48
2708 сообщений на сайте
Vispār šis mani ļoti izbrīna. Kādu mārrutku dēļ jāpieņem lēmums par dividenžu izmaksu tādā brīdī, kad nav naudas ne dividendēm, ne nodoklim? Tādu lēmumu normālli cilvēki pieņem tad, kad ir lieka nauda, kuru var izmaksāt.
Gadās. Bet kāpēc tik ilgi gaidīt, kamēr skaitā nokavējuma naudu. Mans šefs nolēma peļņu atstāt nesadalītu, es nodevu GP un viņš nākamajā dienā izmaksāja sev dividendes.
Oliy
Oliy 27.05.2025 21:02
1095 сообщений на сайте
Gadās. Bet kāpēc tik ilgi gaidīt, kamēr skaitā nokavējuma naudu. Mans šefs nolēma peļņu atstāt nesadalītu, es nodevu GP un viņš nākamajā dienā izmaksāja sev dividendes.
Oliy 27.05.2025 21:02
Tas jau normāli. Es vienmēr gada pārskata protokolos rakstu "atstāt peļņu nesadalītu līdz turpmākam dalībnieku lēmumam". Nekur nav aizliegts to pieņemt kaut nākamajā dienā:)
Man ir viens klients, kas katru otro mēnesi nolemj izmaksāt dividendes. Galvenais, lai būtu iepriekšējo periodu peļņa, ko sadalīt un nauda, ar ko faktiski samaksāt dividendes un UIN.
Ilzex
Ilzex 28.05.2025 18:52
2708 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.