Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
отменить решение о выплате дивидендов К списку тем
Ответы (8)
Ничего запрещающего в КЛ нет, но это по простым дивидендам, не аркартас, про них я давно не читала так как нет. Декларацию пересдать. Только пустую может и не взять ЭДС и нужно писать в ВИД, чтобы приняли.
Pieņems arī tukšu deklarāciju, ir sanācis praksē labot šādi info par dividendēm. Vienīgi jārēķinās, ka nokavējuma naudas gan nedzēsīsies - tur tā pāris gadus jau spēkā esošā norma par to, kā nokavējuma naudu rēķina. Varbūt, ja prasa VID anulēt iesniegto deklarāciju, tad dzēšās arī nokavējuma nauda, bet nu mēs negribējām "izgaismoties" nekur

Pieņems arī tukšu deklarāciju, ir sanācis praksē labot šādi info par dividendēm. Vienīgi jārēķinās, ka nokavējuma naudas gan nedzēsīsies - tur tā pāris gadus jau spēkā esošā norma par to, kā nokavējuma naudu rēķina. Varbūt, ja prasa VID anulēt iesniegto deklarāciju, tad dzēšās arī nokavējuma nauda, bet nu mēs negribējām "izgaismoties" nekur

Ja, nokavējuma nauda jau aprēķināta un diez vai dzēsis..
Vispār šis mani ļoti izbrīna. Kādu mārrutku dēļ jāpieņem lēmums par dividenžu izmaksu tādā brīdī, kad nav naudas ne dividendēm, ne nodoklim? Tādu lēmumu normālli cilvēki pieņem tad, kad ir lieka nauda, kuru var izmaksāt.
Vispār šis mani ļoti izbrīna. Kādu mārrutku dēļ jāpieņem lēmums par dividenžu izmaksu tādā brīdī, kad nav naudas ne dividendēm, ne nodoklim? Tādu lēmumu normālli cilvēki pieņem tad, kad ir lieka nauda, kuru var izmaksāt.
Gadās. Bet kāpēc tik ilgi gaidīt, kamēr skaitā nokavējuma naudu. Mans šefs nolēma peļņu atstāt nesadalītu, es nodevu GP un viņš nākamajā dienā izmaksāja sev dividendes.
Gadās. Bet kāpēc tik ilgi gaidīt, kamēr skaitā nokavējuma naudu. Mans šefs nolēma peļņu atstāt nesadalītu, es nodevu GP un viņš nākamajā dienā izmaksāja sev dividendes.
Tas jau normāli. Es vienmēr gada pārskata protokolos rakstu "atstāt peļņu nesadalītu līdz turpmākam dalībnieku lēmumam". Nekur nav aizliegts to pieņemt kaut nākamajā dienā:)
Man ir viens klients, kas katru otro mēnesi nolemj izmaksāt dividendes. Galvenais, lai būtu iepriekšējo periodu peļņa, ko sadalīt un nauda, ar ko faktiski samaksāt dividendes un UIN.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть