Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

PPR vai cits variants? К списку тем

PPR vai cits variants?
Labdien! Mēs esam interneta veikals,kas piegādā preces klientiem pēc iepriekšējiem pasūtījumiem. Visiem darījumiem izrakstām PPR. Apmaksa gan caur banku, gan kurjers iekasē skaidro naudu preces piegādes vietā un izraksta darījumu kvīti. Ir vēl norēķini caur līzinga kompānijām. Vismaz puse klientu mums ir fiziskas personas. Mani samulsināja MK 339.not.18.1 punkts, ka mazumtirdzniecībā var neizrakstīt PPR, ja darījumu apliecina darījumu kvīts. Es baidos, vai es daru pareizi, visiem izrakstot PPR. Jo preci jau kurjers izved no uzņēmuma teritorijas, arī pa republiku. Bez tam man ir vieglāk kontrolēt realizāciju un sekot, vai viss ir iegrāmatots, ja par pamatu ņemu PPR.
Editel
Editel 01.12.2004 09:52
204 сообщения на сайте

Ответы (5)

tur jau nav teikts, ka nedrīkst mazumtirdzniecībā izrakstīt PPR, ja darījumu apliecina darījumu kvīts, bet gan, ka var neizrakstīt. Ja Jums tā ir ērtāk Jūs varat izrakstīt PPR.
Cleo
Cleo 01.12.2004 10:17
19234 сообщения на сайте
Piekritu Cleo.
Amuil
Amuil 01.12.2004 10:42
26356 сообщений на сайте
Paldies, Cleo un Amuil! Mazliet nomierinājāt mani. Man uztraukums vienmēr rodas, iegādājoties PPR VID. Man liekas, ka viņiem izskatās aizdomīgi, ka mēs tik daudz PPR pērkam un vienmēr tik pamatīgi pārbauda. Parasti gan viss ir kārtībā. Bet es jūtos kā ielīdusi svešā pieliekamajā kambarī.
Editel
Editel 01.12.2004 10:54
204 сообщения на сайте
Editel, viņi visus tā bauda patiesībā es uzskatu, ka tas ir nepamatoti, ja man vajag PPR, tad es pērku, ko tur var baudīt, es taču visas atskaites nododu un anulēto PPR nav tik daudz, ja ir no 10 gabalām kāda 1 anulēta.
Cleo
Cleo 01.12.2004 11:31
19234 сообщения на сайте
Editel jums ir noslēgts līgums ar kurjera firmu, kur ir atrunāta visa preces un dokumentu kustība?

Jo ir man būs līdzīga situācija. Šobrīd firma nodarbojas ar vairumtirdzniecību, tādēļ pircēji ir juridiskās personas, kuri prece pārdot tālāk un viņiem izraksta PPR.

Bet internetveikalā pircēji būs fiziskās personas un tāpēc man skaidrības kādi dokumenti ir jāizraksta un kā viss notiek ar kurjera firmu.
Oksanochka
Oksanochka 17.12.2004 13:33
416 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.