Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Gada inventarizācija К списку тем

Gada inventarizācija
Rakstu inventarizācijas sarakstu un radās jautājums.Mums veikalos rūpniecības preces apģērbi, apavi.Citipavadzīmes rakstot raksta - kurpes, citi apavi.Kā man to visu uzskaitīt sarakstā, ja inventarizāciju veikalā veica īpašnieki ar pārdevējām un man atnesa sarakstu.Neskatotiesuz to ka grūti izlobīt kas ir kas , vēl jādomā kā pareizi ierakstīt.Vai tam ir tik liela nozīme.Galvenais, lai iepirkuma cenas atbilst - tur vien man nāksies svīst.padalieties lūdzu pieredzē - īpaši gaidīšu atbildes no veikalu grāmatvežiem.Paldies
Aivareno
Aivareno 19.12.2004 14:25
6641 сообщение на сайте

Ответы (1)

Varbūt kāds var ieteikt, kā man vienkāršot šo procesu, lai gada beigās nebūtu jāsvīst.varbūt ir nedārga programma kur es varētu vadīt preces un uz veikaliem sūtīt ar kodiem preces un vēlāk izņemt pārdotās preces arā.dators ir viens un manā rīcībā.Grāmatvedības prog.nav
Aivareno
Aivareno 19.12.2004 14:29
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.