Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Biroja padomnieks К списку тем

Biroja padomnieks
Cienijamie kolegji! Gribetu izteikt savu sashutumu par SIA Biroja padomnieks darbibu un vinju rikotajiem seminariem. Augusta beigaas piedalijos seminara par nodoklju piemerosanu pec iestasanas ES. Pats seminars bija zem katras kritikas ar SIA Biroja padomnieks darbinieci Inesi prieksgala. Pec seminara manai kolegei tika atsutita aplieciba par piedalisanos seminara. Diemzel mani lugumi dabuut so apliecibu nav vainagojusies panakumiem, jo darbiniece Inese vienkarsi atbild, ka vinjai nav laiks ar to nodarboties, ka ari vinja atsakas nosaukt uznjemuma direktora vardu kam es varetu nosutiit pretenziju.

Ta ka gribu pabridinat, lai jus neuzkeraties uz Biroja padomnieka aicinajumiem piedalities vinju rikotajos seminaros, kas izpauzas ari it ka celjojumu veida.
Agritabt
Agritabt 21.12.2004 11:11
36 сообщений на сайте

Ответы (1)

paldies
Totem
Totem 21.12.2004 13:40
1384 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.