Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Mīlestība К списку тем
Ответы (26)
Viņš ir mans kolēģis, un par to vēl neko nezina... Taču es priecājos, ka pēc vairākiem gadiem man atkal ir rozā brilles uz acīm....
Влюбляться это так здорово и никакой возраст этому не мешает. Я влюбляюсь уже много много лет и нисколько об этом не жалею. Вокруг столько замечательных людей. Ну как их не любить???
S_i_ 24.12.2004 14:53
381 сообщение на сайте
381 сообщение на сайте
Jūs varat iedomāties? Viņš ir 15 gadus vecāks par mani... Beidzot es sapratu, ka gadiem mīlestībā nav nozīmes... Bet vai vajag to viņam darīt zināmu? Varbūt lai paliek, kā ir? Man mājās ir vīrs un bērni... Turklāt ļoti foršs vīrs...
Opsā.... Visai sarežģīta situācija. Diez vai kāds spēs dot padomu šai sakarā, tas nu ir jāizlemj Jums pašai vai ir vērts postīt attiecības, kas Jums jau pastāv (vīrs un bērni, turklāt foršs vīrs). Varbūt vajag tikai ienest dzirkstelīti savās attiecībās, atsvaidzināt tās, nevis postīt jau uzliktos pamatus un celt jaunus.
Tā ir tikai pieķeršanās, aizraušanās, kaisle iespējams nevis mīlestība pret kolēģi, manas domas- ļaujiet visam ritēt savu gaitu, kam jānotiek, tas notiksies. Bet pirms izlemjat - kārtīgi padomājiet vai tas ir tā vērts, vai tas ka sāpēs vīram un bērniem darīs Jūs laimīgu ar citu vīrieti, pret kuru Jums acīmredzot ir simpātijas, kuras par Mīlestību vēl nevar saukt.
Tā ir tikai pieķeršanās, aizraušanās, kaisle iespējams nevis mīlestība pret kolēģi, manas domas- ļaujiet visam ritēt savu gaitu, kam jānotiek, tas notiksies. Bet pirms izlemjat - kārtīgi padomājiet vai tas ir tā vērts, vai tas ka sāpēs vīram un bērniem darīs Jūs laimīgu ar citu vīrieti, pret kuru Jums acīmredzot ir simpātijas, kuras par Mīlestību vēl nevar saukt.
Самая замечательная любовь, когда не требуешь никакой взаимности. Любовь - это состояние души. Любовь нужна тебе больше всего на свете. Любовь - это высшая цель, к какой мы все стремимся. Не надо ждать и требовать взаимности, высшее наслаждение - это давать. В этом и счастье и любовь.
S_i_ 24.12.2004 15:07
381 сообщение на сайте
381 сообщение на сайте
Ну что Вы такое говорите, С.И. Любовь без взаимности - счастье?
Bagira_lv 24.12.2004 15:12
2164 сообщения на сайте
2164 сообщения на сайте
Arī klusa mīlestība ir skaista jā tā neizjauc laulību, bet tajā ienes kaut ko svaigu un interesantu . Piekrītu Cleo, vajag saprast kādēļ tā noticis un paejot ilgākam laikam sapratīsiet, labi ka neizjaucu savu ģimeni. Tā mums katram ir viena un dārgāka par visu. lai Tev veicas un lai tev šie ir Ziemsvētki nevis ziemaisvētki.
Varbūt izklausīšos ciniski, bet es laikam īpaši neticu mīlestības jūtām.... No viņa puses varētu būt seksuāla interese, sevišķi liela interese vīriešiem ir uz precētām sievietēm pēc principa "ja viņa vajadzīga citam, tad ir vērtīga un vajadzīga arī man." Vissmagākais ir vilties attiecībās un cilvēkā, kurā Jūs it kā sakat esot iemīlējusies. Dažkārt patiesībā biežāk nonāku pie domas, ka bija kaut kādi apstākļi un nepārvarama vara, kas man lika izvēlēties vīru, esmu nodzīvojusi ar viņu jau 11 gadus un sākt veidot pilnīgi jaunas attiecības.... brrr... Ja tā padomā, arī Jūs droši vien neviens nespieda precēties, Jūs izvēlējāties vīru viņa rakstura iezīmju, viņa īpašību dēļ. No vīra faktiski zinu, ko var sagaidīt, bet no sveša?
Varbūt izklausos dzīvē un vīriešos vīlusies, bet piekrītu, ka tas adrenalīna līmenis organismā, kas virmo, kad esi "ieķēries" ir superīgs, tas ir kā dzinulis dzīvot un darīt kaut ko lietas labā, bet laikam man ir jau tas vecums, kad liek domāt ar galvu un pāris soļus uz priekšu. Un vienīgā patiesā un lielākā mīlestība ir pret bērniem, kas ir un paliks daļiņa no manis :).
Varbūt izklausos dzīvē un vīriešos vīlusies, bet piekrītu, ka tas adrenalīna līmenis organismā, kas virmo, kad esi "ieķēries" ir superīgs, tas ir kā dzinulis dzīvot un darīt kaut ko lietas labā, bet laikam man ir jau tas vecums, kad liek domāt ar galvu un pāris soļus uz priekšu. Un vienīgā patiesā un lielākā mīlestība ir pret bērniem, kas ir un paliks daļiņa no manis :).
Cleo varbūt vajadzētu uz šo lietu paskatīties no priecīgākās puses, atrast savā vīrā ieraudzīt to labo un skaisto. Jo ne velti bībelē ir rakstīts "Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga. Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu. Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību. Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu. Mīlestība nekad nebeidzas, ...'" Šis ir tas laiks un pierādījums kā Dievs mums ir devis savu Dēlu Jēzu, lai mums palīdzētu dzīvot un būt labākiem.
Tore, cenšos arī savā ieraudzīt to labāko, bieži vien tikai gribas, lai arī viņš pasper solīti pretī. Pietrūkst tās adrenalīna devas organismā, kas liek actiņām mirdzēt un aizmirst sadzīves nebūtības.
šobrīd ir Ziemassvētku - mīlestības laiks un novēlu visiem baltus un priecīgus Ziemassvētkus. Un Jauno gadu sagaidīt jaukā kompānijā, jo kā sagaidīsi gadu, tā to pavadīsi.
šobrīd ir Ziemassvētku - mīlestības laiks un novēlu visiem baltus un priecīgus Ziemassvētkus. Un Jauno gadu sagaidīt jaukā kompānijā, jo kā sagaidīsi gadu, tā to pavadīsi.
Jā smagi, esam noguruši no šis dzīves, grūti atrast prieku un mieru. Es to esmu atradusi kristīgaja baznīcā. Tūlīt skriešu uz Dievkalpojumu vienīgais kā varu palīdzēt, varu lūgt lai Dievs dod tev Mieru un Mīlestību. Lai jums visiem miers un mīlestība ielīst sirsniņās. Cik labi ka jūs esat un es esmu, mīlestībā attāaa
Девочки, послушайте "старшего товарища": влюблённость должна быть нормальным состоянием души, без неё мы
очень быстро превращаемся в старушек. Даже если влюблённости нет - следует её выдумать, потому как бодрит необыкновенно.
очень быстро превращаемся в старушек. Даже если влюблённости нет - следует её выдумать, потому как бодрит необыкновенно.
Bagira_lv
Без взаимности плохо когда любовь плотская. Тут я с Вами заодно.
Без взаимности плохо когда любовь плотская. Тут я с Вами заодно.
S_i_ 24.12.2004 18:59
381 сообщение на сайте
381 сообщение на сайте
To INSI
Piedzīvoju līdzīgu situāciju... Ieķeros savā vīra draugā un mūsu kopējā kolēģā. Tagad analizējot, sapratu, ka attiecībās ar vīru man pietrūka romantiskuma, bet no drauga puses redzēju to.
Ilgi mocījos savā mīlā, pēc tam liku viņam saprast par savām jūtām un beidzot iekāroju...
Tātad, pieļaušu, ka Jums būs grūti atturēties un neatklāt viņam savu sirdi, turklāt jūs strādājat roku rokā... Nedariet tikai muļķības, jo citādi pēc laika būs grūti atkāpties un visu pavirzīt atpakaļ!!!
Piedzīvoju līdzīgu situāciju... Ieķeros savā vīra draugā un mūsu kopējā kolēģā. Tagad analizējot, sapratu, ka attiecībās ar vīru man pietrūka romantiskuma, bet no drauga puses redzēju to.
Ilgi mocījos savā mīlā, pēc tam liku viņam saprast par savām jūtām un beidzot iekāroju...
Tātad, pieļaušu, ka Jums būs grūti atturēties un neatklāt viņam savu sirdi, turklāt jūs strādājat roku rokā... Nedariet tikai muļķības, jo citādi pēc laika būs grūti atkāpties un visu pavirzīt atpakaļ!!!
Jlk 25.12.2004 00:21
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
.....Закон есть непреклонный:
в ком дара нет любви неразделенной,
в том нету дара божьего любви.
Дай бог познать страданий благодать,
и трепет безответный, но прекрасный,
и сладость безнадежного ожидать,
и счастье глупой верности несчастной.
И, тянущийся тайно к мятежу
против своей души оледененной,