Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
gada pārskats К списку тем
Dzoto 30.12.2004 17:40
114 сообщений на сайте
114 сообщений на сайте
Ответы (7)
vienu gada pārskata eksemplāru taču iesniedz VIDā, vienu Uzņēmumu (tagad Komercreģistrā) un vienu patura sev uzņēmumā. Ja nepieciešams iesniegt bankās, tad protams vēl eks.bankai
Cleo, es jautājumu uzdevu Dzoto. Jo ir nocitēts, bet nevar saprast kam iesniedzēmas tāda veidā cauršūtas kopijas.
Es īsti neorientējos Klubiņa sarakstos...
Skatos: kreisajā malā rakstīts Gada pārskats Atveru, tur rakstiņš par to, kādā veidā UR grib saņemt no Uzņēmumiem Gada pārskatu... kopiju skaits mani izbrīnija, tāpēc nokopēju fragmentu. Drīzāk liekas, ka tādā veidā UR būtu jāapstrādā uzņēmuma dokumenti...
Tikko meklēju un nevarēju atrast to rakstiņu
Skatos: kreisajā malā rakstīts Gada pārskats Atveru, tur rakstiņš par to, kādā veidā UR grib saņemt no Uzņēmumiem Gada pārskatu... kopiju skaits mani izbrīnija, tāpēc nokopēju fragmentu. Drīzāk liekas, ka tādā veidā UR būtu jāapstrādā uzņēmuma dokumenti...
Tikko meklēju un nevarēju atrast to rakstiņu
Dzoto 30.12.2004 20:48
114 сообщений на сайте
114 сообщений на сайте
Про опечатки Вам слабоооооо подумать? Замените 0 на ).
S_i_ 30.12.2004 21:48
381 сообщение на сайте
381 сообщение на сайте
opā, es nemaz neiedomājos ka tur bija saprasts 30 un 40, es uzreiz iedomājos, ka tur ir Dzoto kļūdaini uzrakstījis (-usi) un nulles vietā domāta iekava ) :))).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть