Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Ienākums no PHARE projektiem К списку тем

Ienākums no PHARE projektiem
Mūsu uzņēmums nav PVN maksātājs. Mēs noslēdzam pakalpojumu līgumu ar pašvaldību, kura saņema līdzekļus projektam no PHARE programmas. Vai šīs ienākums būs iekļauts mūsos ienākumos lai sasniegtu 10000Ls.
Elen66
Elen66 10.01.2005 17:39
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Manuprāt, ja Jūsu saimnieciskā darbība ir saistīta ar pakalpojumu sniegšanu un Jums ir noslēgts līgums par pakalpojumiem - tas ir ar PVN apliekamais darījums, un nav nozīmes, no kādiem līdzekļiem Jūsu pakalpojumu apmaksas pašvaldība.
Maklar
Maklar 11.01.2005 21:33
51 сообщение на сайте
СОвершенно верно. Если ваша услуга облагается ПВН вообще - придется регистрироваться.
Komarik
Komarik 11.01.2005 21:44
10159 сообщений на сайте
Neviens jau neliedz reģistrēties VIDā kā PVN maksātājiem nesasniedzot 10 000 Ls apgrozījumu. Pie zināmā apgrozījuma sasniegšanas reģistrēšanās ir obligāta ja nemaldos 10 dienu laikā.

Jūs sniegsiet pakalpojumu un Jums par to maksās pašvaldība, nevis pakalpojuma saņēmējs, tā es to saprotu, tāpēc ir noslēgts līgums ar pašvaldību.

Ja man nav taisnība, tad mani palabos, bet kamēr Jūs neesat reģistrējušies VIDā kā PVN maksātāji, Jūs rēķinu par pakalpojumu piestādīsiet bez PVN.

Manuprāt izdevīgāk ir būt PVN maksātājam, jo galu galā Jūs taču saimnieciskajā darbībā pērkat arī daudz ko un būdami PVN maksātāji varētu atskaitīt priekšnodokli par tiem pirkumiem.
Cleo
Cleo 12.01.2005 07:46
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.