Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izmaiņas Darba līgumā
Uzņēmums beidzot ir reģistrējies Uzņēmumu reģistrā,pie viena izmainīts uzņēmuma nosaukums.Kā noformēt šīs izmaiņas darba līgumos?Vai man jāpārraksta visi apm.100 darba līgumi?Vai jābūt arī kādam rīkojumam?
Lūdzu palīdziet ar padomu
Ответы (14)
Jātaisa grozījumi pie katra darba līguma.
и еще- как "полезный "совет- заготовьте такое письмо- фирма такая то с.. переименована в такую то согласно.....и все ссылочки. при увольнении- выдавайте такую справочку, чтобы потом народ не приходил выяснять- почему меня приняли в Ромашку а уволили из Одуванчика.
VIENOŠANĀS
vieta, datums
Pie 2002.gada13.jūnija darba līguma Nr.01 (darba līguma neatņemama sastāvdaļa)
Līgumslēdzēju puses – no vienas puses darba devējs – SIA “XXX” direktore Xxxx Xxxxx, un no otras puses – darba ņēmējs Aaaa Aaaaa.
Saskaņā ar uzņēmuma nosaukuma maiņu, reģistrējoties Komercreģistrā puses vienojas grozīt 2002.gada13.jūnija darba līgumā Nr.01 uzņēmuma nosaukumu, izsakot to šādā redakcijā:
vārdu "SIA CCC" vietā ar vārdiem "SIA XXX"
Grozījumi izdarīti pamatojoties uz Komercreģistra izsniegtu uzņēmuma reģistrācijas apliecību Nr...... no datuma.
pušu paraksti...........
Vai jāraksta tikai par izmaiņām,vai jāprintē viss līgums par jaunu?Man tie visi ir datorā.Un,ja tiek pie reizes paceltas algas,vai varu atstāt tur svītriņu,lai ierakstītu summu ar roku?
:-?
А если одним приказом все оформить,
дать на подпись -ознакомлен- каждому работнику,
а в договорах ссылка на приказ ?
Vai jāraksta tikai par izmaiņām,vai jāprintē viss līgums par jaunu?Man tie visi ir datorā.Un,ja tiek pie reizes paceltas algas,vai varu atstāt tur svītriņu,lai ierakstītu summu ar roku?
:-?
Viss līgums nav jāprintē, jo grozījumi ir darba līguma neatņemama sastāvdaļa. Ja tiek mainītas vēl arī algas, tad attiecīgi tajos pašos grozījumos vienojas grozīt darba līguma ...punktu izsakot to šādā redakcijā utt. Darba alga tiek noteikta tāda un tāda.
Personīgi man visi darba līgumi ir izdrukāti un parakstīti un grozījumus pie darba līgumiem drukāju un dodu parakstīt, to visu salieku personas lietā kopā vienā mapītē.
Starina, domāju, ka diezin vai var to visu noformēt uz viena rīkojuma, jo rīkojums nav darba līguma neatņemama sastāvdaļa. Rīkojums ir direktora pavēle veikt teiksim attiecīgās izmaiņas, kuras veic attiecīgi grāmatvedis vai kadru daļa, kas tieši nnodarbojas ar kadru jautājumiem. Tās ir tādas manas subjektīvās domas.
Puuka, kāpēc jāatstāj svītriņa? Kāpēc nevar uzreiz ielikt summu saskaņā ar direktora rīkojumu darba alga tiek noteikta .... Ls/mēnesī (vai stundas tarifa likme .... Ls/stundā). Kad būs zināmas visas darba līguma izmaiņas šajā sakarā, tad arī sataisīsiet un izdrukāsiet.
Paldies,Cleo!
Es jau arī domāju,ka nevajag nekādas "svītriņas",vienkārši direktors vilcinās...
Ak jā,un vēl,ja atbrīvo darbinieku janvāra beigās,viņam izdodamajā izziņā taču arī kaut kā jānopamato uzņēmuma nosaukuma maiņa?!Es īsti neizpratu TI teikto:)
ваш уволенный через некоторое время-идет оформлять пенсии. или на биржу и считает, что у него непрерывный стаж... а ему говорят-а с тобой вообще ничего не понятно. а если еще и на пмж-в Украину-Россию соберется-будет Вас справками донимать:) вот я и говорю- лучше все выдать сразу:)
раньше все изменения записывались в трудовой книжке. теперь пишите иззини:)
tā arī ierakstiet izziņā, ka saskaņā ar reģistrēšanos Komercreģistrā uzņēmumam tādam tika mainīts nosaukums uz tādu (reģ. apliecība Nr. un datums).
sakiet, a kā būs, ja netiek mainīts pats nosaukums, bet tikai piemēram, agrāk bija Latvijas- Krievijas kopuzņēmums "X" , bet pēc pārreģistrācijas tas tika noņemts un palika tikai "X"???
Flokse, uzņēmuma forma jebkurā gadījumā taču ir nav vienkārši X ir SIA X vai AS X, ja pazuda Latvijas - Krievijas kopuzņēmums, tad tā arī ir nosaukuma maiņa, manuprāt.
Закрыть
Краткое описание нарушения