Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Lūdzu palīdziet! К списку тем
Ig555 25.01.2005 16:21
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Ответы (12)
plašs jēdziens, varat mēģināt www.google.lvielikt meklējamo vārdu - aizņēmums
Jo te vairāk prasās pēc konkrēta jautājuma, vispārīgi jautājot ir grūti saņemt konkrētu atbildi.
Jo te vairāk prasās pēc konkrēta jautājuma, vispārīgi jautājot ir grūti saņemt konkrētu atbildi.
Lasu M. Grebenko grāmatu un nevaru saprast aizņēmums jāliek pie ieņēmumiem un jāmaksā nodoklis.Vaijāliek kaut kur citur?
Ig555 25.01.2005 16:37
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Такого Гребенко не могла написать. Займы (полученные) ставятся на обязательства и под налог не попадают.
Вот если не вернете его или кредитор простит, тогда у вас будет доход и налог.
Вот если не вернете его или кредитор простит, тогда у вас будет доход и налог.
Bet kādā kontā?Es jau grāmatā neatradu man tikai teica un tāpēc es prasīju ko varētu izlasīt lai tiktu skaidrībā ar aizņēmumu.
Ig555 25.01.2005 17:00
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Viss atkarigs no jusu konta plana un no ta, vai tas ir ilgtermina aiznemums vai istermina.
Alek 25.01.2005 17:06
444 сообщения на сайте
444 сообщения на сайте
Parasti kaut kur uz 51...
Alek 25.01.2005 17:11
444 сообщения на сайте
444 сообщения на сайте
Tas ir ilgtermiņa aizņēmums bezprocentu no fiziskas personas.Ienākumu pagaidām nav.
Ig555 25.01.2005 17:11
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
в последнем СБ ЮЛ предлагает интересный план счетов. посмотрите.
Uzzi 25.01.2005 17:14
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ja pietureties pie standarta konta plana, tad 51 norekini par aiznemumiem un tad jaskatas kas jums tur ieksa ir, var pielikt pie citiem aiznemumiem, vai uztaisit specialo kontu aiznemumi no fiziskam personam.
Cits jautajums ir par to "bezprocentibu", vai vispar var dot kaut ko bez nekadas atlidzibas. Es parasti tomer pierakstu kaut minimalus procentus, bet nu var but uz so jautajumu var atbildet kads lielaks specuks...
Cits jautajums ir par to "bezprocentibu", vai vispar var dot kaut ko bez nekadas atlidzibas. Es parasti tomer pierakstu kaut minimalus procentus, bet nu var but uz so jautajumu var atbildet kads lielaks specuks...
Alek 25.01.2005 17:21
444 сообщения на сайте
444 сообщения на сайте
nav jau nekur noliegts paņemt bezprocentu aizņēmumu, tam pat ir savs nosaukums "Bezprocentu aizņēmums". Tādu teiksim dod lielākoties firmas īpašnieks savai firmai, kāpēc, lai viņš no sevis paša vēl plēstu procentus/
Liels paldies jums visiem.
Ig555 25.01.2005 19:53
38 сообщений на сайте
38 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть