Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības programma "Zalktis" К списку тем
Grāmatvedības programma "Zalktis"
Labrīt,kolēģi! Sakiet,lūdzu,vai kāds strādā ar šo programmu?Ko variet par to pateikt? Vai ir vērts pirkt?
Paldies!
Ответы (7)
Strādāju ar šo programmu un priekš maza uzņēmuma , kuram nav daudz grāmatojumu , mani apmierina, varat pamēģināt programmu nepērkot uzreiz , bet paņemot to no interneta.Pirmsšis programmas strādāju ar programmu "Grada", Zalktis man patīk labāk.
es nestrādāju, bet savas domas izteikšu.
1)Jums jāizpēta, vai jūsu uzņēmuma specifika atbilst šai programmai.Kā viņi paši raksta tad tā ir orientēta uz pakalpojumu sniegšanu.
2)Priekš programmas cenas visai pieņemama.
3)Ir diezgan viegli uztverama un saprotama.
Kā jau teicu, ja esat mazs uzņēmumus.kaut vai neliels tirdzniecības uzņēmums un patiešām vēlaties strādāt ar datorprogrammu - tā ir lieliska iespēja.Tas tomēr būs vieglāk , nekā ar roku.LaiJums veicas!
Strādāju jau otro gadu. programma regulāri tiek atjaunota. Uz jautājumiem no programmas autora atbildes esmu saņēmusi vienmēr (pa - pastu). Lēta. Sākot ar šo gadu jāmaksā par jauninājumiem. agrāk varēja bez maksas paņemt no interneta. Neslēdz kontu uz p/z tas jādara pašam.
Strādāju ar Zalkti otro gadu. Esmu stādājusi ar Apvārsni, PCTirgotāju, Zalktis man patīk labāk. Man viņu ieteica grāmatvede, kas strādajusi ar Tildi un Kentauru arī viņa strādā ar Zalkti un ir apmierināta
Pamēģināju Zalkti, mazai firmiņai kārtoju grāmatvedību uz šīs programmas, vienīgais, ja Jums Duda43 ir vajadzīga noliktavas uzskaite, tad gan šī programma nav īsti tam piemērota. Bet tā Ok;)
Pašlaik esmu datu ievadīšanas stadijā Zalktī, programma patīkama, par patīkamu naudu, konsultācijas bezmaksas...ko vēl var vēlēties?
Закрыть
Краткое описание нарушения