Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Backdoor.Sdbot К списку тем

Backdoor.Sdbot
kaut kāds vājprāts ar tiem vīrusiem Kā lai tiek no viņa vaļā? Antiviruss noķer, bet kad taisu finished, tad antiviruss pasaka "Your computer is still infected with viruses". Es saprotu, ka tam nav izdevies viņu izdzēst. Vai tiešām atkal jāved dators uz reanimāciju? :(((
Cleo
Cleo 30.01.2005 19:53
19234 сообщения на сайте

Ответы (74)

Jūs varat uzlikt tikai vienu antivirusu programmu.Apmeklējiet mājas lapu MCafee.Pameklejietgoogle.Lejupielādejiet un instalejiet .tad pārbaudiet kompi.Nortonsnav ideāls, bet samērā normāls.Man pašam ir nācies cīnities ar vīrusiem.Tagad vismaz klusums.Vaijums ir Windows servisa 2.paka.vaijums ir ugunmūris.Kāda jums operētājsistēma.
Aivareno
Aivareno 30.01.2005 22:26
6641 сообщение на сайте
Jums jāpaskatās vai Nortons skane e-pastus.Vārdu sakot jāizpēta, ko tas nortons dara.Systemstatus:OK auto Protecting - ON un tā tālāk.Ja kas ir OFF , tad jābūt ON, jo citādi var sanākt - ka kaut ko nedara.paņemiet pati atjaunojiet informāciju no nortona servera.
Aivareno
Aivareno 30.01.2005 22:39
6641 сообщение на сайте
На самом деле для Вас сейчас действительно необходим хороший мастер. Один раз всё правильно сделает и долго не будете иметь проблем. Если в Риге, то я подскажу. Иной раз от вируса избавиться невозможно, кроме как снести всё с винта и начисто установить систему. Это лучше всего, гарантировано. Но для этого всё нужное Вам необходимо переписать, может быть вылечить и т.д. В домашних условиях вряд ли получится. Что касается антивируса, в каждый момент лучшим может быть его конкурент. Зависит от скорости реакции производителя антивируса на появление новой заразы. У меня так было пару лет назад. Мой комп с лицензионным Касперским был заражен так жестоко, что спастись смогли только лишь установкой всего набело. С тех пор стоит Нортон, не жалуюсь. А Windows update нужно делать постоянно, латаются дырки всякого рода. Вот проверила сейчас, а Microsoft предлагает 2 update в системе безопасности. Очень нужная вещь :).
Makssoft
Makssoft 31.01.2005 09:04
24096 сообщений на сайте
апдей-тится- если лицензионный:)
Uzzi
Uzzi 31.01.2005 10:31
нет сообщений на сайте
Aivareno lēnāk, un cilvēkam saprotamā valodā :))

1) uzliku AVG free antivīrusu un varbūt esmu jocīga bet teikšu ka tagad man stāv divi antivirusi- gan Nortons palika, gan AVG free (kas ir izmēģinājuma versija uz 30 dienām)

2) kaut ko AVG noķēra, kaut ko izdzēsa, otreiz kad palaidu AVG man rādīja ka ar visiem failiem ir ok.

3) nezinu kāda man ir pakete (Always vai Alldays) tas man ir kaut kur jāsaktās droši vien Bet vismaz Control Panel programmās man ir pie Microsoft Windows 2000 pielikts gan Pre-SP4, gan SP4, gan SP5. ja tas ir tas ko man jautājāt par paketi.

4) Operētājsistēma laikam ir domāts wins- tad man ir Windows 2000 Pro.

5) Ugunsmūris man bija apollo, bet arī ar visu ugunsmūri vīrusi lien kā uz medu pie manis.

6) Nortons skanē gan e-pastus, gan mesengerus, tagad to dara arī AVG, vispirms e-pastu izskanē Nortons un tad AVG

Par update tās zinu, bieži vien arī uztaisu no Microsoft lapas, Nortons it kā rāda ka Liveupdates ņem pats automātiski.

Makssoft - vislielākā prblēma ir LABS datorists, jo nu vai nu viņi ir pārāk moslogoti vai slinki, nezinu, kas par lietu, bet kaut kā man neveicas ar tiem meistariem te. Rīgā paszītu pati dažus jaukus datoristus, bet problēma ir attālums un vest datoru uz Rīgu ir nu ..... Tāpēc cīnos ar tiem, kas te ir pie rokas. Es ļoti ceru, ka AVG tomēr iztīrīja to vīrusu, pagaidām nekādi logi nelec ārā, gaidīšu kas notiks vēlāk.
Cleo
Cleo 31.01.2005 13:42
19234 сообщения на сайте
Nabaga Cleo, visādi vīrusi no visām pusēm "uzbrūk":(

Man arī darbā ik pa laikam ielaužas kāds vīruss,bet Nortons tiek ar tiem galā. Bet kad bija Kaspersky antivīruss, tad bija daudz daudz vairāk problēmu, un beigās arī nācās vissu pa jaunam pārinstalēt.

Bet labi datorspeciālisti tiešām ir milzīga PROBLĒMA, īpaši ja neatrodies Rīgā, pašai ikdienā ar to nākas saskarties:(
Rita
Rita 31.01.2005 14:54
959 сообщений на сайте
varētu jau paeksperimentēt, ja man to eksperimentu rezultātā nepazustu Tildes Jumis datu bāze. Un plus vēl taču jāmāk pilnīgi tukšā datorā salikt visas programmas, kurām vajadzīgi CD ar visiem reģistrācijas numuriem (kuru man protams nav), tāpēc nelienu tik dziļi, bet tik cik apmēram nojaušu ielienu un ta jau par daudz/.
Cleo
Cleo 31.01.2005 14:57
19234 сообщения на сайте
Инар, у тебя же еще один комп есть- скинь туда, сеть же тоже есть?
Uzzi
Uzzi 31.01.2005 15:41
нет сообщений на сайте
Klau, kā ir ar Nortonu, vai samaksājot tos apm. 60 latus, Nortons ir pieejams 12 mēnešus un pēc tam atkal jāmaksā tā pat summa, lai varētu vīrusus updatēt nākošos 12 mēnešus?
Ievaliep
Ievaliep 31.01.2005 16:20
5 сообщений на сайте
es darba dabuju Norton bez licences versiju 2003 gada un tas man taisa Update.Pagaidamnesudzos.Vel man ir Stingers no MCafee mājas lapas.Manir Operene ir XP profesional, un par Windows 2000 es neko nezinu.Nojaushuka loti lidziga.Betnekada gadijuma, Cleo ,neliec Kaspersky antivirusu kopa ar Nortonu vai vel kadu, jo dators saaks karties.Esmuizmeginajis.Es tomer ieteiktu to stingeru lejup pieladet.Laipaskanee datoru.Parsliktu jau nebus.Vinsvisus sitos bacdoors atpazist tiri labi.Pameginiso lappusi www.mcafee.com
Aivareno
Aivareno 31.01.2005 16:52
6641 сообщение на сайте
Ugunsmuris man stav no XP un es nesudzos.Vismazdomaju, ka man viss kartiba.
Aivareno
Aivareno 31.01.2005 16:54
6641 сообщение на сайте
Инарочка, свой вирус Вы подцепили в чате. Вот здесь почитайте, как от него избавиться:

http://www.pchell.com/virus/sdbot.shtml
windows 2000 не лучший вариант, глюков там хватает :).
Makssoft
Makssoft 01.02.2005 08:42
24096 сообщений на сайте
man atliek tikai noplātīt rokas... Jo problēma NAV laba datorspeciālista pastāv, bet pati es neesmu programmists un nemāku pārisntalēt visu datoru. Ar AVG laikam tiku vaļā no tā vīrusa, bet kaut kas kaut ko nobeidza pašas programmās un man pazuda internets. Vēl noveicās, ka cietasi disks man saskaldīts divos neatkarīgos un otrā winā izrādās iet internets, bet tajā kuru lieto visi rāda kaut kādu error un never vaļā nevienu lapu. Apollo bija, bet uz to neko nemācēja teikt, teica, meklējiet palīdzību savā datorsalonā.

Vārdu sakot tiku vaļā no vienas problēmas, dabūju otru problēmu.

Par XP varu pateikt, ka man vnk nepatīk dizains, esmu pieradusi pie 2000.

Tl, skinutj nemogu prosto fizi4eski - 1) neumeju, 2)na tom mesta nehvatet- tam vasse 4GB disk a u menja na etom 40 GB i iz njih 2 GB toka svobodnih.
Cleo
Cleo 01.02.2005 14:13
19234 сообщения на сайте
Makssoft, zna4it zadam ja bratu muzha, on tut ve4erami sidit v chate 118
Cleo
Cleo 01.02.2005 14:15
19234 сообщения на сайте
ты уже в инете?что там было???
Uzzi
Uzzi 01.02.2005 14:19
нет сообщений на сайте
Tl tak ja i neuznala, vobshem shto to v programmah slomalosj v tom wine tak i neidjot internet, idjot toka v etom.
Cleo
Cleo 01.02.2005 14:21
19234 сообщения на сайте
в какком? в детском???
Uzzi
Uzzi 01.02.2005 14:23
нет сообщений на сайте
trudno objasnjitj, delo v tom shto u menja na etom kompe odin C disk, kotorih razdrobljen na dva windovsa (po4ti kak dva diska), odin dlja vseh kotorim poljzujutsja vse i jezhednjevno, a vtoroj win toljko moj dlja raboti (tam i Tildes Jumis stoit). Nu vot i shto to v programkah slomalasj na tom windowse kotorim poljzujutsja vse, a v etom mojom rabo4em- vsjo rabotajet.
Cleo
Cleo 01.02.2005 14:30
19234 сообщения на сайте
это потому -что твой:)))
Uzzi
Uzzi 01.02.2005 14:34
нет сообщений на сайте
tak u menja vsegda vsjo ne kak u ljudej...
Cleo
Cleo 01.02.2005 14:36
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.