Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Backdoor.Sdbot К списку тем
Ответы (74)
Uzzi 01.02.2005 14:40
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Инара, в XP можно сделать интерфейс, к которому Вы привыкли - классический Start menu properties, и Вы его полюбите (XP в смысле) :).
Makssoft, ja hodila toka english ne mojo, ja ni4evo tam neponjila, no virus vrode bi stjor AVG antiviruss. Vo vjakom slu4aje uzhe Alert Virus okna neviprigivajut.
включи еще раз проверить-АВГ . потом нортоном:)
Uzzi 02.02.2005 08:59
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Tikai nesaprotu,ko īsti izdzēsa,jo neveras i-neta lapas neviena vaļā. Explorer veras interneta pieslēgums ir, Network places properties rāda, ka viss notiek, bet lapu nevienu nevar vaļā. Pārstartējoties tik parāda kaut kādu error. Kas tas ir nezinu.
см почту
Uzzi 02.02.2005 09:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Tl spasibki vsjo polu4ilosj. Okazalosja Tvoj parenj prav. :)))) I shto za parnji v apollo rabotajut, raz takova skazatj nemoglji.
TG-REX (9:29 AM) :
короче у тебя программулька под приблизительным названием NEWDOT потеряла библиотечку. Название програмки похоже на антитроян или наоборот троян маск4ирующийся под трояна
TG-REX (9:30 AM) :
Найди в установленных программах ньюдот и грохни ее
разинсталлируй
Vārdu sakot es tiešām atradu programmās tādu mapi NewDot un tajā bija e-lapa ar instrukciju, kurā bija uzrakstīti visi soļi kā noinstalēt šo Newdot Domains caur Start----> Control Panel ----> Add /Remove programs tur bija jāatrod Nex.netDomains un jānoinstalē. Es tādu tiešām tur atradu un noinstalēju, tad pārstartējos un internetes iet :))))
TG-REX (9:29 AM) :
короче у тебя программулька под приблизительным названием NEWDOT потеряла библиотечку. Название програмки похоже на антитроян или наоборот троян маск4ирующийся под трояна
Найди в установленных программах ньюдот и грохни ее
разинсталлируй
Vārdu sakot es tiešām atradu programmās tādu mapi NewDot un tajā bija e-lapa ar instrukciju, kurā bija uzrakstīti visi soļi kā noinstalēt šo Newdot Domains caur Start----> Control Panel ----> Add /Remove programs tur bija jāatrod Nex.netDomains un jānoinstalē. Es tādu tiešām tur atradu un noinstalēju, tad pārstartējos un internetes iet :))))
Cleo: Vislabak butu izmantot kadu no bezmaksas interneta parlukiem, bet ne Internet Explorer, jo parsvara virusi ir orienteti tiesi uz so parluku. Es, piemeram, lietoju Mozilla Firebird kopa ar licencetu McAfee 8.0 viruskeraju, bet parejiem darbiniekiem ir jau ieprieks minetais AVG antiviruss - pagaidam problemu nav.
Viens no variantiem ka izvairities no nevelajiem viesiem un virusiem ir uzlikt ruteri - t.i. viens pats svakakais dators caur kuru notiek komunikacija ar arpasauli (vins speciali konfigurejas) - iespeja nokert virusus krietni samazinas.
Otrs - dzest e-mailus, ko negaidiet, it ipasi ar pielikumiem, un jo vairak ar pieliktiem failiem ar dubulto paplasinajumu (piem., vestule.doc.log)
Viens no variantiem ka izvairities no nevelajiem viesiem un virusiem ir uzlikt ruteri - t.i. viens pats svakakais dators caur kuru notiek komunikacija ar arpasauli (vins speciali konfigurejas) - iespeja nokert virusus krietni samazinas.
Otrs - dzest e-mailus, ko negaidiet, it ipasi ar pielikumiem, un jo vairak ar pieliktiem failiem ar dubulto paplasinajumu (piem., vestule.doc.log)
Aleksejs 02.02.2005 11:50
83 сообщения на сайте
83 сообщения на сайте
nu es neesmu tik blonda, vispār neveru vaļā svešas vēstules un turklāt vēl ar pielikumiem, es pastā vispār neglabāju vēstules ilgāk par 1 - 2 dienām arī no pazīstamiem, regulāri man pasts ir tukšs.
Mozilla man arī ir bet šajā errorā neverās ne Explorerā saiti ne Mozillā.
Man te ir tik daudz visa kā un vadu zem galda, plus vēl Edimax kastīte, kas darbojas kā sapratu ne tikai kā i-neta sadalītājs uz diviem datoriem, bet arī kā firewall. Turklāt man ir Apollo ugunsmūris, nu es nezinu kas vēl atliek- ja nu vienīgi vispār nelietot i-netu.
Ruteris - esmu tādu vārdu dzirdējusi, bet īsti nezinu kas tas ir? Tjip tas ir ka nets iet no viena datora pārējiem... vai kas tāds? Nu es jau nevaru apollo vēl reklamēt, ka man ir pat tas edimax, kad nāk apollo montieri, es kabeli iespraužu pa taisno, jo edimax sadala i-netu uz diviem datoriem plus vēl tam viņš maina IP, ja montieris ipconfig pastīsies, tad redzēs nevis ārējo bet iekšējo IP adresi.
Bet nu esmu priecīga, ka atkal viss strādā un datoram atkrīt reanimācija vēl uz kādu laiciņu.
Mozilla man arī ir bet šajā errorā neverās ne Explorerā saiti ne Mozillā.
Man te ir tik daudz visa kā un vadu zem galda, plus vēl Edimax kastīte, kas darbojas kā sapratu ne tikai kā i-neta sadalītājs uz diviem datoriem, bet arī kā firewall. Turklāt man ir Apollo ugunsmūris, nu es nezinu kas vēl atliek- ja nu vienīgi vispār nelietot i-netu.
Ruteris - esmu tādu vārdu dzirdējusi, bet īsti nezinu kas tas ir? Tjip tas ir ka nets iet no viena datora pārējiem... vai kas tāds? Nu es jau nevaru apollo vēl reklamēt, ka man ir pat tas edimax, kad nāk apollo montieri, es kabeli iespraužu pa taisno, jo edimax sadala i-netu uz diviem datoriem plus vēl tam viņš maina IP, ja montieris ipconfig pastīsies, tad redzēs nevis ārējo bet iekšējo IP adresi.
Bet nu esmu priecīga, ka atkal viss strādā un datoram atkrīt reanimācija vēl uz kādu laiciņu.
уже:)))
Uzzi 02.02.2005 13:07
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Алексей-какой роутер, Клео-дома с компом.:)
Uzzi 02.02.2005 13:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Po4emu ze net - doma toze mozno
Ja ze kak lu4we xotel...
Ja ze kak lu4we xotel...
Aleksejs 02.02.2005 14:21
83 сообщения на сайте
83 сообщения на сайте
можно, но для этого еще один комп нужен, и место для него на кухне:)
Uzzi 02.02.2005 14:23
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
nu po4emu na kuxne - mozno i v koridore kak tumbo4ku dlja cvetov
Aleksejs 02.02.2005 14:42
83 сообщения на сайте
83 сообщения на сайте
ага:))) и полить:)
Uzzi 02.02.2005 14:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть