Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Rigas Dome un Valsts kase К списку тем

Rigas Dome un Valsts kase
Palidziet,ludzu,esmu parpratusi, skatoties budzeta kontus interneta,jo iedz.ien.nod.irpirmais saraksta(***censored*** saita)un nospriedu, ka iedz ien nod.vairsnav jaskaita uz divam dazadam dalam.Esmuparskaitijusi uz Valsts Kasi visu iedz.ien.nodokli.TagadValsts Kasei ir grandioza parmaksa, bet Rigas Dome nav sanemusi neka. Ka labak rikoties- ik menesi visu skaitit uz Rigas Domi, kamer starpba zudis, vai rakstit vestuli uz Valsts Kasi ar lugumu parmaksu ieskaitit Rigas Domei? Kādas sekas šādai manai kļudai var būt? Vai Valsts kase naks uz parbaudi?Zinu, ka stulba situacija, tacu tikai sodien atradu IBAN rekvizitus tai pat saita pasa apakakseja rindina un ari VID izdrukā par jauniem IBAN bija uzrādīts tikai Valsts Kases konts. Tapec tada mulkiga parlieciba. Ieprieks paldies tiem, kas kaut ko var ieteikt.
Dianaskaista
Dianaskaista 01.02.2005 16:02
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

Когда-то я писала письмо и прикладывала платёжки, сейчас у коллеги они сами разобрались, она ничего не перебрасывала, продолжает платить правильно.
Makssoft
Makssoft 01.02.2005 16:12
24096 сообщений на сайте
Labāk raxtīt Valsts Kasei (manuprāt tas nozīmē - sava rajona VID - vismaz man tā bija ar vienu maksājumu). Par pārbaudi - nezinu, bet prasīs izsmeļošu dokumentālo pamatojumu. Bet nezinu vai VK skaitīs uz RD - pēc loģikas - kļūdaino maxājumu jāatgriež un pašai jāpārskaita uz RD.
Madoc
Madoc 01.02.2005 16:12
22 сообщения на сайте
Nevajag uztraukties! Galvenais, ka nodokļi ir samaksāti. Šogad maksājiet tā, kā vajag. Ja Rīgas Domei vai Valsts Kasei būs kādi jautājumi, Jums dos ziņu.
Irena22
Irena22 01.02.2005 16:12
42998 сообщений на сайте
У меня так было и даже не пришлось заявлений писать - они там сами между собой разобрались.
Martinas
Martinas 01.02.2005 22:49
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.