Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Par darbinieka atlaishanu К списку тем
Dainarasina 03.02.2005 09:43
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (8)
vinja nepaskaidro.Kautgan briidinaajusi vinju par to, ka nevareeshu vairs straadaat esmu decembra beigaas.
Dainarasina 03.02.2005 09:47
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Paldies! Bet tas neko nedod, jo vinja neparaksta nevienu papiiru, kas attiecas uz darba attieciibu paartraukshanu.
Dainarasina 03.02.2005 09:53
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Acīmredzot esat nenovērtējami labs darbinieks Tomēr, ja esat pieņēmusi negrozāmu lēmumu par aiziešanu no darba, tad atbalstu meklējat VDI.
Guna_shperlinga 03.02.2005 11:20
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Напишите заявление и пошлите его по почте с увнедомлением о вручении. Через месяц должны уволить.
На работу в это время ходите. Иначе уволят по статье за нарушение трудовой дисциплины. Хотя если будущего работодателя не заинтересует причина вашего увольнения, то это все равно.
На работу в это время ходите. Иначе уволят по статье за нарушение трудовой дисциплины. Хотя если будущего работодателя не заинтересует причина вашего увольнения, то это все равно.
est takoje mnenije elsi uz na rabotu posle podachi zajavlenija xodit ne xochetsa,to "sdelajtes bolņoj"- vozmite bolnicnij:
DL.100.pants Darbinieka uzteikums
(1) Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu vienu mēnesi iepriekš, ja darba koplīgumā vai darba līgumā nav noteikts īsāks uzteikuma termiņš. Pēc darbinieka pieprasījuma uzteikuma termiņā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku.
DL.100.pants Darbinieka uzteikums
(1) Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu vienu mēnesi iepriekš, ja darba koplīgumā vai darba līgumā nav noteikts īsāks uzteikuma termiņš. Pēc darbinieka pieprasījuma uzteikuma termiņā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku.
Jlk 03.02.2005 23:16
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть