Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
stingrās uzskaites kvīts - līdz kādai summai К списку тем
Lindac 03.02.2005 14:45
360 сообщений на сайте
360 сообщений на сайте
Ответы (8)
Stingrās uzskaites kvītīm summas ierobežojuma nav, bet ir lietošanas ierobežojumi, tas ir - tās lieto ,ja nedarbojas EKA un pircējs pieprasa kvīti, otrs pie preču atgriešanas( ja EKA čekā pie pirkšanas ir vēl citas preces bijušas)un trešais ja ir atļauja strādāt bez EKA.
Paldies.
Mums ir atļauja bez EKA.
Mums ir atļauja bez EKA.
Lindac 03.02.2005 14:58
360 сообщений на сайте
360 сообщений на сайте
Линдак, а Вы читали новые правила? Сейчас квитанции можно выписывать только если доходы в месяц до 800 латов. Вы вписываетесь в эту сумму?
Разрешения СГД были давно и теперь они больше не нужны и не действуют.
Разрешения СГД были давно и теперь они больше не нужны и не действуют.
Bet ja čeka summa bez nodokļa pārsniedz 20.00 LVL un čekā nav iespējams uzrādīt visus rekvizītus, vai tad drīkst.
ne tikai drīskt, bet nepieciešams rakstīt parasto kvīti pie EKA čeka ar visiem trūkstošajiem rekvizītiem.
Stingrās uzskaites kvīti raksta tikai gadījumos, kad ir atļauts darboties bez EKA vai brīdī, kad EKA ir sabojājies. Pārējos gadījumos pie EKA čeka raksta tikai parasto kvītiņu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть