Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VID pārbaude - konst.pārkāpums К списку тем
VID pārbaude - konst.pārkāpums
Ilgi mēģināju saņemties, raxtīt vai nē, bet jau sāk pārāk "nospiest" šī problēma:(
VID tematikajā pārbaudē tika kontatēts, ka PPR nav iereģistrētas "preču dokumentu žurnālā". Pārdevējas veikalā nebija veikušas ierakstus no 21.janvāra (apmēram 30 PPR). Mēģinājām atrunāties ar to, ka preču PPR sākumā tiek ievadītas grām.programmā, palūdza apskatīties PPR programmā, viss bija programmā, bet .......atkal bet, programmā konstatēja, ka saņemšanas žurnāls neattaino aili "ATLAIDES", kurai jābūt saskaņa ar not.Nr.339 25.punktu (Ir jauna programma, bet tajā arī meitenes vēl nav paspējušas ievadīt PPR).
Rīt no rīta jāiet uz VID ar norādītajiem dokumentiem.
Sakiet, varbūt kāds zina, kādas sankcijas pret uzņēmumu var vērst VID-s?? Es saprotu, ka visdrīzākais būs administratīvais sods xxxLs
Vienkārši nezinu, ko darīt, un vēl par pilnu laimi direktora nav uz vietas, mēģināšu iet es, bet grāmatvedis jau nav amatpersona:(((
Nedaudaz jūtos vainīga arī es, jo programmā atlaides netiek attainotas tādēļ, ka tā lūdzu es (bet arī tehniski es nevarētu nodrošināt tā vai tā to attainošanu programmā -Apvārsnis nevelk) tikai tādēļ, lai gada beigās inventarizācijā varētu precīzi noteikt preces iegādes vērtību jau ar visu atlaidi.
Varbūt uzraktīt paskaidrojumu, kādēļ nav atlaides?
p.s. sorry,ka uzbāžos ar savām problēmām. - krik dushi
Ответы (45)
Будет столько, как сможете договориться. Может, пальцем погозят, а, может-150
Vot kazhetsja tokaja meloch, no "stojit" 150
A mogo li ja idti v VID? Mozhet menja vigonjat:-?
Не знаю В моей практике всегда руководитель ходил. Но Вы можете позвонить в VID и все узнать. Они могут перенести комиссию на другое число
Вообще-то подписывать акт должно лицо, имеющее право подписи. Но с доказательствами идти должны всё-таки Вы. Пусть запишут в журнал всё, чего там не было, прихватите и свои распечатки, покажите, что Ваша фирма встала на праведный путь. У меня один раз так было - обошлось предупреждением (это тоже такой вид наказания), правда, дело было в том, что не записали в журнал прихода товара в парикмахерской косметику, которая продавалась со стенда.
Nado predupreditj zaranee VID,chto direktora net na meste. Skoree vsego oni perenesut "vstrechu".
Spasibo Vam Martinas i Lanuska za to chto otklikulisj na maoju bedu.
Poprobuju idti ja, a s podpisjami poprobujem dogovoritsja, chto nachaljnik podpishet v ponedeljnik.
Сходите, хоть какая-то определённость будет. Директриса сидела на комиссии рядом со мной и только кивала - говорила только я.
Только говорите на комиссии лучше по латышски
Nu jestestvenno Lanuska, jesli bi Vi slishali kak ja govorju po russki
Moj drug govorit chto ochenj smeshno mne vihodit:)
Eto jesho horocho chto na VGK tut russkim praktizuju, a to obidno vse moji russkije druzja zagranicej, a kogda to virosla s russkimi maljchishami:D
Sorry, maljchishKami a ne maljchishami.
Rita, tas jau nekas, vispirms atsvaidzinās valoda virtuāli, bet pēc tam jau arī reāli :).
Научите по латышски, как с грамматикой справиться, а то я, как та собачка, понимаю 100%, все договора перевожу, телевизор латышские программы, ну все,100%, а говорить-стопор, грамматика хромает, все говорят- говори, как можешь, мыслю по латышски, а надо сказать- или не могу вспомнить нужное слово или окончание не то. Стопор, и все. Только в VID и решаюсь говорить, и то потому, что не увильнуть никуда
Lanuska, u menja tozhe samoje po ruski
no gavarju, nesmushajusj- gavarju po ruski, 4jo nemogu srazu vspomnjitj vstavljaju latishskoje slovo, tak u menja odnazhdi polu4ilosj shto "ozero zastingovalo"- a potom dolgo dumala, shto eto ja skazala.
Tā jau ir Cleo!
Man jau sākumā bija tā, ka nelasīju vispār jautājumus krievu valodā (tikai atbildes), bet tagad vienlīdz labi abās!
Bet virtuāli varbūt pat labāk citreiz sanāk, reāli man ir 10 vārdi krieviski + 1 latviski(vsimaz)!
Lanuska, eto vedj sovsem horosho, chto Vi mislite po latishki, a jesli i milsite po LV togda nestesjajtestj govoritj!!!!
Pamēģinašu. Pareizi vai ne? Galotne šu?
Jā, pamēģināšu.
Jā, Lanuska!!! Nevajag kautrēties, šeit latviešu valodas skolotāju nav, arī mums latviešiem daudz kļūdu sanāk rakstot;)
Vot bi mne tak horosho bilo bi s russkoj gramatikoj, a to kursovoj annotacije vsjo krasnim bilo (stidno pered predpodavatiljem bilo oi-oi kak).
Ja odin raz staralasj na ruuskom zdesj na VGK pisatj, odna fraza - 5 minut a skoljko oshibok!
piekrītu, kļūdu daudz rodas (galvenokārt ātri rakstot saspiežas ne tas), bet svarīgākais jau ir tas, ka tevi saprot. Krieviski varu rakstīt, bet tikai latvieshu burtiem, jo diemžēl man nav tastatūrai krievu burtu un ja būtu, tad tas būtu visasi sarežģīti pārslēgties uz krievu valodu un atrast burtus.
Есть такое. Когда пишешь по-русски, а потом надо перейти на латышский, первое время буквы ищешь.
Закрыть
Краткое описание нарушения