Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Darba līgums ar juristu К списку тем
Gu-a 04.02.2005 12:45
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте
Ответы (7)
вообще то юристы приходят со своим вариантом договора. Если он не может написать договор на трудоустройство себя, то стоит ли ему доверять более серьезную работу?
Viņš lūdza formālu līgumu, kas ļauj viņam uzņēmuma labā darboties, bet sazin kā ar tiem juristiem ir.
Gu-a 04.02.2005 13:53
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте
tad lai pats sastāda formālu līgumu, viņš taču galu galā ir jurists, kādus tad viņš veiks pienākumus uzņēmumā, ja līgumus viņa gatavus jāiedod?
Es jau sastādīju parastu darba līgumu, līdzīgu kā raksta grmatvedim. Viņš izlasīja, pavīpsnāja, bet parakstīja. Tagad mani uztrauc jautājums par darba samaksu. Kā būs ja viņš vienu mēnesi strādā, bet citu nē. Kā es paskaidrošu darba inspekcijai kāpēc nav aprēķināta alga? Varbūt tas ir daudz vienkāršāk, bet es visu sarežģīju???
P.S. Paldies, par atbildēm
P.S. Paldies, par atbildēm
Gu-a 04.02.2005 15:22
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте
Var būt labāk pieņemt Jūsu juristu nevis uz mēneša algu, bet uz noteiktu stundas likmi. Tad rēķināsiet no konkreti nostradātā laika. Būt 30 nostradātās stundas rēķināsiet par 30; būs 0 nerēķināsiet neko u tlm. Ja būs kādi jautājumi no darba inspekcijas puses radīsiet DLīgums, kur būs skaidri teikts par ko un cik jurists saņem
Jlk 04.02.2005 16:26
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
pavīpsnāja tāpec ka saprata, ka tagad varēs sanemt algu neko nedarot . Vinsh laika parbaudija cik Jūs saprotiet no juridiskām lietaam
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть