Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
esmu datoru bieds :( К списку тем
Ответы (30)
чудо ты наше, напиши вгк-овским мальчикам- мож помогут...
Uzzi 06.02.2005 18:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Примерно то же самое происходит у нашего зама с автомобилями: у него ломается даже то, что невозможно сломать по определению.:)
ugu, moj kuzen tozhe gavarit shto ja vsegda sdelaju to v kompe shto nevozmozhno teoreti4eski.
Uzzi, tak u menja jestj kovo poprasitj no on kak vsegda zanjatoj, i sevodnja nesmog.
Martinas, aga, mi s vashim zamom naverno sopaga para
Uzzi, tak u menja jestj kovo poprasitj no on kak vsegda zanjatoj, i sevodnja nesmog.
Martinas, aga, mi s vashim zamom naverno sopaga para
Redaktors, nu es jau arī to teicu brālēnam, ka laikam esmu piebeigusi datoru.... tas prasa pēc pārinstalācijas jau labi sen, bet es it kā dzēšot vīrusus laikam izdzēsu to ko nevajag.
koro4e AVG rādīja, ka ir vīruss IRC/Backdoor.Sdbot un ka tjipa viņš atrodas C:/WINN/jumscv32 ... nu, kak v skazke pro blondinku, es mēģināju atrast caur My computer to failu jumscv32 (godīgi sakot jau piegriezušies man tie vīrusi, kurus Nortons noķer- parāda man ka it kā dzēš, bet pēc tam pasaka, ka šim neesot izdevies izdzēst un v''iruss ir palicis). Nu mapē WINN es tādu failu neatradu, bet man ienāca galvā "slikta" doma sameklēt to caur Start ---> Search... Nu tur man to failu atrada, ka jā šis esot tajā WINN/
Tālāk, menja naverno bes poputal, es viņam uzspiedu ar labo peles pogu un atvēru properties, tur bija poga Change-- neko sliktu nedomājot es nospiedu to un izleca logs tjip Open With.. nu nospiedu notepad, sev par nelaimi (varbūt par laimi) un aplly. Nu un rezultāts ir tāds kā ir. Gribēju to izdarīt atpakaļ ceļā, bet Search man vairs neatrada to failu, un nu ir ziepes.
Tālāk, menja naverno bes poputal, es viņam uzspiedu ar labo peles pogu un atvēru properties, tur bija poga Change-- neko sliktu nedomājot es nospiedu to un izleca logs tjip Open With.. nu nospiedu notepad, sev par nelaimi (varbūt par laimi) un aplly. Nu un rezultāts ir tāds kā ir. Gribēju to izdarīt atpakaļ ceļā, bet Search man vairs neatrada to failu, un nu ir ziepes.
Kāds man pačukstēja ka varot uztaisīt Back up tjip atjaunošanu... mēģināju no šitā windowsa, bet nekas neizmainījās, tajā windowsā visas programmas man ir kā notepad - word, excel, utt.. pilnīgi viss pat komanda Acessories --> System Tools ----> Back up ikona ir kā notepad. esmu laikam ievārījusi pamatīgas ziepes ar vienu operāciju. Cleo strashnjeje tornado.
Es arī iesaku parinstalet Windows.Betcitādi grūti ko ieteikt neredzot datoru.Neesmutik liels spečuks.Ar savu datoru protu apieties, bet kad ir svešs.Tad nekā.Es jau varētu aizstaigāt ciemos, bet arā auksts un nezinu uz kuru pilsetas krastu doties - labo vai kreiso?;)
Aivareno 06.02.2005 21:45
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jā, jā:D
Aivareno 06.02.2005 21:53
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Turklāt pārinstalēt varēšu atdot brālēnam, tad kad būšu atskaites sataisījusi, jo zinu, ka tas vienmēr viņam nav tik ātri.. ta laika nav, ta kaut kas nojūk manā datorā. Nāksies kādas 3 dienas vēl pieciest.
Jēkabpilī?
Aivareno 06.02.2005 21:57
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Rokoties i-netā- secināju, kas esat jūs un kur dzīvojat.Īsts izmeklētājs.Uzgāju gan nejauši.:D
Aivareno 06.02.2005 21:59
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Kādā firmā strādājat?
Aivareno 06.02.2005 22:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Cleo, tiešām, varētu mēģināt iziet caur backup. Vienīgi, jāiet citu ceļu: caur start-programms-accessories-system tools-backup. Varētu atriezties, teiksim, vakardienas sistēmas uzstādījumos.
ну вот, приглашай Айварено на кофий, пусть помогает:)
Uzzi 07.02.2005 07:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть