Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

čeks PVN deklarācijā К списку тем

čeks PVN deklarācijā
Vai vairs nevar iekļaut čeku, kur nav pircēja nosaukums? Vairs laikam nav spēkā ka čekam līdz 20 Ls var 1 trūkstošo rekvizītu pierakstīt?

Un ja preces nosaukums ir instruments, vai drīkst pats atšifrēt?
Iesaaceeja
Iesaaceeja 15.02.2005 13:29
161 сообщение на сайте

Ответы (4)

Все в силе. Можно вписать от руки (название фирмы, рег.номер и юр.адрес). Думаю, если написано "инструмент", этого достаточно.
Albina
Albina 15.02.2005 13:36
64703 сообщения на сайте
(8) Ja kases čeks ir izsniegts par darījumu, kura vērtība bez nodokļa ir mazāka par 20 latiem un tajā nav ietverta šā panta sestās daļas 2.punktā minētā informācija, kases čeks izmantojams par nodokļa rēķinu, ja tajā ir ierakstīts preču (pakalpojumu) saņēmēja nosaukums (fiziskajai personai — vārds, uzvārds), juridiskā adrese (fiziskajai personai — deklarētā dzīvesvieta) un Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas numurs. Ierakstu preču piegādātājs (pakalpojumu sniedzējs) izdara čeka virspusē vai otrā pusē, apliecinot ierakstu ar parakstu un spiedogu.

Es saprotu ka preču saņēmējam ir jābūt obligāti :-?
Iesaaceeja
Iesaaceeja 15.02.2005 14:20
161 сообщение на сайте
Ну так впишите все это от руки. В чем проблема?
Albina
Albina 15.02.2005 14:22
64703 сообщения на сайте
Jūs pareizi saprotat, preču saņēmēja nosaukumam ir jābūt obligāti, ja to neļauj iedrukāt čekā kases aparāts, tad to drīkst jūs gadījumā ja darījuma vērtība ir mazāka par 20 ls ierakstīt ar roku vai uzspiest spiedogu, ko preču piegādātājs (pakalpojumu sniedzējs) izdara čeka virspusē vai otrā pusē, apliecinot ierakstu ar parakstu un spiedogu.
Cleo
Cleo 15.02.2005 14:24
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.