Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Par kases grāmatu К списку тем

Par kases grāmatu
Es atradu šajā saitā kases grāmatu. Ko izveidojusi laikam Cleo. Parasti no kases grāmatas izples vienu lapu un otra paliek iekšā. Ja drukā, tad vienkārši to šuj atsevišķā mapē? No VID pretenzijas nav?

Paldies.
Julita
Julita 23.02.2005 08:20
105 сообщений на сайте

Ответы (7)

nē, kases grāmatu es neesmu taisījusi, to jau kāds cits pirms manis pacentās

Ja drīkstu izteikt savu viedokli- es drukātu divus eksemplārus, vienu šūtu pie dokumentiem (kases mapē), otru liktu atsevišķi un gada beigās sašūtu otrās lapas vienā grāmatiņā.
Cleo
Cleo 23.02.2005 08:37
19234 сообщения на сайте
Kases grāmatas lapas jāskaita, jāuzliek paraksts un zīmogs. Bet ja drukā tad tas izpaliek. Vai tiesām tā drīkst Cleo? Man ļoti noderīgs būru šāds veids, man tas patīk vairāk nekā ar roku rakstāma kases grāmata.
Julita
Julita 23.02.2005 08:44
105 сообщений на сайте
jānumurē kases grāmatas lapas, to varat darīt arī excelī kārtojot. Kāpēc tad tas izpaliek? uzliekat katrai lapai kārtas numuru pirms drukājat un ar tādiem pašiem kārtas numuriem sanumurējiet arī otro lapu, ko gada beigās sašūt kopā kā kases grāmatu, apzīmogojat un parakstat.
Cleo
Cleo 23.02.2005 08:49
19234 сообщения на сайте
11. Ja kases grāmatu kārto elektroniski, izmantojot datorprogrammu, tad nodrošina izdrukas — attiecīgā perioda kases ieņēmumu un izdevumu pārskatus. Pārskatiem jābūt numurētiem no pārskata gada sākuma augošā secībā. Pārskata gada beigās vai, ja nepieciešams, agrāk izdrukas brošē hronoloģiskā secībā.
Cleo
Cleo 23.02.2005 08:51
19234 сообщения на сайте
Jā, es tā arī daru. Paldies! Tikai parlieciāties gribas ka pareizi daru, jo gados vecāki grāmatveži kas ir man apkār uz to ar skepsi skatās.
Julita
Julita 23.02.2005 08:52
105 сообщений на сайте
tas ir tāpat kā smalkā restorāna pusdienot. Galvenais ir ar pārliecinātu sejas izteiksmi ņemt dakšu un ēst, neparādot, ka īsti nezini, kura dakša kuram ēdienam paredzēta. Lai pārējie skatās ar skepsi, pēc laiciņa viņi sāks domāt, ka tieši Jūs darat pareizi, bet viņi ēd ar nepareizo dakšu.

Labi, viss, tinos uz semināru
Cleo
Cleo 23.02.2005 08:54
19234 сообщения на сайте
Cleo, Jūs esat SUPER!
Julita
Julita 23.02.2005 08:57
105 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.