Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Cleo К списку тем
Julita 23.02.2005 16:41
105 сообщений на сайте
105 сообщений на сайте
Ответы (3)
Jauki. Cik bieži sanāk apmeklēt seminārus? Nu tā vidēji gadā? Mans darba devējs ne ļoti grib apmaksāt tādas lietas. Dažreiz liekas ka es no vina daudz prasu, bet man gan tā neliekas.
Julita 24.02.2005 09:51
105 сообщений на сайте
105 сообщений на сайте
nu es apmeklēju bezmaksas seminārus kururs rīko VID . VID mūsu nodaļa rīko seminārus ļoti bieži - 2 - 3 reizes mēnesī. Katru mēnesi pēdējā darba dienā ir seminārs par jaunumiem likumdošanā, mēneša vidū vai sākumā parasti ir tematiskie semināri par kādu noteiktu tēmu. Vakar bija par gada pārskatiem, nākošnedēļ ir par gada ienākumu deklarācijām. utml.
Apmeklēju vismaz reizi mēnesī (uz jaunumiem noteikti), tematiskos skatos vai tas temats atbilst mana uzņēmuma specifikai.
Apmeklēju vismaz reizi mēnesī (uz jaunumiem noteikti), tematiskos skatos vai tas temats atbilst mana uzņēmuma specifikai.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть