Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Kases žurnālu reģistrācija? К списку тем

Kases žurnālu reģistrācija?
Vai kases žurnāli ir jānes reģistrēt uz VID ? ... un pilnais žurnāls - jānes atrādīt kā līdz šim. Vai ir kādas izmaiņas ?
Arigo
Arigo 25.02.2005 12:03
110 сообщений на сайте

Ответы (1)

Saskaņā ar izmaiņām 2004.gada28.decembrī Ministru kabineta noteikumi Nr.1073 Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada1.jūlija noteikumos Nr.361 “Noteikumi par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskajām ierīcēm un iekārtām” ir pateikts, ka EKA žurnāls no 01.01.2005 vairs nav jāreģistrē Valsts ieņēmumu dienestā. MK noteikumu 65.punktsskan šādi: “Kases aparāta (kases sistēmas, specializētās ierīces vai iekārtas) žurnālā, kas sagatavots reģistra veidā, lapas numurē augošā secībā, caurauklo, pēdējā lapā norāda lapu skaitu un apliecina ar uzņēmuma vadītāja parakstu un zīmogu. Rekvizītus - skaidrā naudā reģistrēto darījumu summu un bezskaidrā naudā reģistrēto darījumu summu - var nenorādīt.”
Cleo
Cleo 25.02.2005 12:05
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.