Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Sab. org. daliibnieki un darbinieki К списку тем

Sab. org. daliibnieki un darbinieki
Labdien, kolegi!

Jautaajums ir par sabiedriskaas organizaacijas daliibnieka darba algu, ja vinsh veic samniecisko darbiibu SO ietvaros, vai vinjam sev ir obligaati jaamaksaa alga vai var nemaksaas, un vai var buut taa, ka ir ienjeemumi, ir ziedojumi, ir izdevumi, bet nav neviena darbinieka?

Ieprieksh pateicos par atbildeem?
Sann
Sann 27.02.2005 18:21
369 сообщений на сайте

Ответы (2)

Kā var veikt saimniecisko darbību bez darbinieka? To ka ir ziedojumi un izdevumi un nav darbinieka es vēl saprotu, jo sabiedriskā organizācija darbība veoc uz labdarības pamatiem.
Tore
Tore 28.02.2005 09:49
981 сообщение на сайте
Cik es noskaidroju, var slēgt brīvprātīgā darba līgumu. Tad darbinieks nebūs darba tiesiskajās attiecībās, nebūs jāmaksā 0,35 Ls riska nodeva par darbinieku, kurš nesaņem algu. Lai gan, līdz galam man arī nav skaidrs, vai oganizācijas dalībnieks ir tādā kā darbinieka statusā, vai nav. Jebšu ar katur biedru, kurš darbojas, vēl papildus līgums jāslēdz
Zvirbulis
Zvirbulis 28.02.2005 15:04
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.