Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Čeks pie PPR К списку тем

Čeks pie PPR
Mūsu uzņēmums realizē konditorejas izstrādājumus citām firmām.noformējam PPR, pie tās elektoniskā kases aparāta čeku, kurā norādīts, ka realizēti konditorejas izstrādājumi.Pēkšņi vienas firmas grāmatvede pieprasot pie visa šī komplekta "garo" čeku. Es tā saprotu, ka viņa ar to domā paskaidrojumu pie elektroniskā aparāta čeka.Bet, PPR jau viss ir uzrakstīts,kāpēc vēl vajadzīgs kaut kāds čeks? Lūdzu paskaidrojiet, ja kaut kas ir mainījies šajā jomā! Citas firmas nepieprasa kaut ko tamlīdzīgu.Arī daudzas firmas mūsu veikaliem piegādā preces(gaļas izstrādājumus, maizes izstrādājumus), par ko mēs maksājam skaidrā naudā. Arī viņiem pie PPR klāt ir tikai elektroniskā kases aparāta čeks.Varbūt es kaut ko nesaprotu un esmu palaidusi garām?
Nailo
Nailo 28.02.2005 20:43
221 сообщение на сайте

Ответы (7)

Man arī viena firmiņa saņem PPR un klāt parasts kases čeks par apmaksu sk.naudā (piem.maize). Un viss ir OK.
Elita
Elita 28.02.2005 20:46
1310 сообщений на сайте
Bet, kāpēc? Tāpec, ka viņiem tā liekas pareizi, vai tā jābūt?
Nailo
Nailo 28.02.2005 20:48
221 сообщение на сайте
Uz jusu cheka jabut uzraditam PPR Nr. un datumu, ar kuru izrakstits PPR.Varbuuttieshi to veelas redzeet taa gramatvede.
Krista_k
Krista_k 28.02.2005 20:49
162 сообщения на сайте
Jā, uz mūsu čeka ir parādīts : Datums:XX.XX.XX.,pav. nr.XXXXXX,sekcija nr.6 Konditorejas izstrādājumi. Es nezinu, ko vēl var vēlēties.Jālūdz, lai paskaidro, ko īsti viņa vēlas redzēt.
Nailo
Nailo 28.02.2005 21:14
221 сообщение на сайте
Pameiginiet,bet es domaju, ka shis gramatvedis pats nezin ko prasa.

Lai jums veicas.
Krista_k
Krista_k 28.02.2005 21:30
162 сообщения на сайте
Nu tiešām šis grāmatvedis nezin ko grib.jūs darat visu pareizi.esjūsu vietā sazvanītos un korekti grāmatvedim pajautātu ko viņš vēlas un izskaidrotu viņam patieso situāciju.
Aivareno
Aivareno 28.02.2005 21:54
6641 сообщение на сайте
Paldies visiem!Jūs apstiprinājāt manu taisnību.Es daudz ko nezinu, bet šoreiz es biju gandrīz pārliecināta par savu taisnību.
Nailo
Nailo 28.02.2005 22:24
221 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.