Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Uzņēmuma reorganizācija un darbinieku pārcelšana К списку тем

Uzņēmuma reorganizācija un darbinieku pārcelšana
IU tiek reorganizēta par SIA. Taisos visus darbiniekus atbrīvot no darba IU ar pārcelšanu darbā SIA, noslēdzot tā paša satura darba līgumus ar reorganizētu uzņēmumu. Līgumi atbilst visām tagadējām prasībām. Darbiniekiem nekas nepasliktināsies. Pie atbrīvošanas no IU taisos aprēķināt un izmaksāt kompensācijas par neizmantoto atvaļinājumu (dažiem iznāks pamatīgas summas, jo nav laicīgi bijuši atvaļinājumos). Vai tas ir pareizi? Vai šajā gadījumā arī ir jāmaksa atlaišanas pabalstus? Jau iepriekš paldies par atsaucību.
Meek
Meek 07.03.2005 11:23
5685 сообщений на сайте

Ответы (5)

vai jusu reorganizetajam uznjemumam tas pats registracijas numurs?
Krista_k
Krista_k 07.03.2005 11:29
162 сообщения на сайте
Ja, tā man teica direktors, bet reģ.dok. vēl nav no Komercreģistra. Tikai gatavojos to saņemšanai tuvakajā nedēļā. Esam PVN un UIN maksātāji, jau vairākus gadus nododam Gada pārskatu. Par PVN jau saņēmu rakstiskus skaidrojumus no VID. Mainās TIKAI juridiskā forma un reģistrēts īsāks nosaukums. Tiek pārņemtas visas saistības un tiesības.
Meek
Meek 07.03.2005 12:18
5685 сообщений на сайте
tad es domaju, ka pietiek ar rikojumu par parveshano no IU uz SIA sakara ar statutu izmainju.
Krista_k
Krista_k 07.03.2005 12:28
162 сообщения на сайте
при реорганизации никого увольнять не надо. и компенсацию выплачивть не надо. Сделайте мзменения к договору в котором укажите новые реквизиты предприятия.
Jfl
Jfl 07.03.2005 14:50
7767 сообщений на сайте
Spasibo. Man arī bija tāda doma, bet vīram darbā bija izdarīts tā, ka es aprakstīju. Nezinu viņu niances.
Meek
Meek 07.03.2005 16:31
5685 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.