Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
UIN avansa maksaajumi К списку тем
Ответы (7)
īsti nezinu, man arī vienai firmai ir šogad otrais darbības gads, pirmais beidzies ar peļņu, man paskaidroja, ka UIN avansa maksājumi jāsāk maksāt ar nākošo mēnesi pēc gada pārskata nodošanas - es nodevu tagad martā, tātad man 15.aprīlī jāmaksā pirmais avansa maksājums, bet 15 dienu laikā pēc gada pārskata nodošanas jāmaksā UIN, kas sanāk pēc UIN deklarācijas.
По-моему, 5% платят только новообразованные фирмы, если их отчетный год превышает 12 месяцев. Все остальные, исходя из прибыли предыдущего года.
Un kā ar UIN avansa apreekhina par 2005/2006 gadu 6.aili Man laikam veel arvien nav iistas skaidriibas, kas tur jaaraksta. Pls...
6.ailē ir nulle, bet 7.ailē ir atkarībā no tā kad nodod gada pārskatu. Es nodevu tagad martā tad man (3 aile - 4aile)/ 9 mēneši(tik mēneši cik paliek līdz gada beigām aprīlis - decembris. Ja nodosiet aprīlī, tad būs 8 mēneši.
To sapratu, paldies. Un 2006.gadamavansa aprēķins būs 2004. gadā aprēķinātais nodoklis x 107,3% / 12, ja?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть