Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Ziņas par darba ņemējiem (precizējums vai labojums) К списку тем

Ziņas par darba ņemējiem (precizējums vai labojums)
Ja viens cilvēks, kuram ir samaksāta nauda uz uzņēmuma līg. pamata, no kā ir atvilkti IIN un soc., nav iekļauts atskaitē, vai man ir jāiesniedz precizējums vai labojums? Vispār- kāda starp abiem atšķirība???

Un- vai jāraksta atkal visi tā mēneša cilvēki atskaitē vai tikai šis viens?

Un pēdējais jaut.- ja viņš darbus ir veicis 3 mēn. laikā no nov.-janv., bet nauda izmaksāta pēdējā mēnesī,

janvārī, kā atspoguļot- 11. kods novembrī ar atsevišķu labojumu un 25. kods janvārī atkal atsevišķā labojumā vai var to likt vienā?

Ceru, ka sapratāt jautāumu un paldies jau iepriekš par atbildēm:))
Flokse
Flokse 14.03.2005 11:06
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

Вам необходимо пересдать отчеты за ноябрь и январь по

движению работников на фирме. Не забудте сдать piel.Nr.6. В отчете по соц.налогу IIN не показывайте, иначе насчитают в двойне.
Lilija
Lilija 14.03.2005 12:27
80 сообщений на сайте
Tātad jānodod 2 atskaites par abiem mēnešiem un par visiem šo menešu darbiniekiem, nevis tikai par šo vienu cilvēku, ja??
Flokse
Flokse 14.03.2005 14:07
нет сообщений на сайте
Ja.
Lilija
Lilija 14.03.2005 15:08
80 сообщений на сайте
Paldiess:)
Flokse
Flokse 14.03.2005 16:13
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.