Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
OC 13статья К списку тем
Vovian 21.03.2005 13:54
123 сообщения на сайте
123 сообщения на сайте
Ответы (7)
На мой взгляд в 2004.
Inst 21.03.2005 13:56
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Citāts no UIN 13. panta 4) attiecīgās pamatlīdzekļu kategorijas atlikušo vērtību, no kuras
aprēķina taksācijas perioda nolietojumu, nosaka, palielinot
pamatlīdzekļu kategorijas pirmstaksācijas perioda atlikušo vērtību.
par taksācijas periodā i e g ā d ā t o vai izveidoto pamatlīdzekļu vērtību
un par kapitālajām izmaksām attiecīgās kategorijas pamatlīdzekļiem
un samazinot par taksācijas periodā izslēgto vai stihiskas nelaimes
rezultātā vai citādā piespiedu kārtā zaudēto pamatlīdzekļu atlikušo
vērtību summu, kas noteikta maksātāja finanšu grāmatvedībā, to
izslēgšanas brīdī.
Domāju ka ar 2003, jo ''i e g ā d ā t o vai izveidoto"
aprēķina taksācijas perioda nolietojumu, nosaka, palielinot
pamatlīdzekļu kategorijas pirmstaksācijas perioda atlikušo vērtību.
par taksācijas periodā i e g ā d ā t o vai izveidoto pamatlīdzekļu vērtību
un par kapitālajām izmaksām attiecīgās kategorijas pamatlīdzekļiem
un samazinot par taksācijas periodā izslēgto vai stihiskas nelaimes
rezultātā vai citādā piespiedu kārtā zaudēto pamatlīdzekļu atlikušo
vērtību summu, kas noteikta maksātāja finanšu grāmatvedībā, to
izslēgšanas brīdī.
Domāju ka ar 2003, jo ''i e g ā d ā t o vai izveidoto"
А скажите пожалуйста по 13ст."Pamatlīdzekļa analītīskās uzskaites un nolietojuma aprēķina karte" если начальная стоимостьгр.6 (37Ls)= накопленому износу гр7(37Ls) т.е. остаточная стоимость 0 гр8 , надоли в карточке в гр.9 100Ls (гр.9 предыдущего отнимать 100Ls - гр.8 37Ls)вообщето надо, но если там 0 . предыдущий бух. 37Ls отняла,подскажите как быть. :-?
Vovian 21.03.2005 14:19
123 сообщения на сайте
123 сообщения на сайте
Arcisa, Вы забыли это:
UIN 13.pants Pamatlīdzekļu nolietojuma un nemateriālo ieguldījumu vērtības norakstīšana, aprēķinot apliekamo ienākumu
(1) Aprēķinot apliekamo ienākumu, SAIMNIECISKAJĀ DARBĪBĀ izmantojamo pamatlīdzekļu nolietojumu nosaka šādā kārtībā:
И дальше уже, то что Вы написали. Т.е. если Вы купили ОС, но в хоз. деятельности НЕ используете, то налоговый износ не начисляете. А о том, что Вы стали использовать ОС говорит акт о вводе ОС в эксплуатацию.
UIN 13.pants Pamatlīdzekļu nolietojuma un nemateriālo ieguldījumu vērtības norakstīšana, aprēķinot apliekamo ienākumu
(1) Aprēķinot apliekamo ienākumu, SAIMNIECISKAJĀ DARBĪBĀ izmantojamo pamatlīdzekļu nolietojumu nosaka šādā kārtībā:
И дальше уже, то что Вы написали. Т.е. если Вы купили ОС, но в хоз. деятельности НЕ используете, то налоговый износ не начисляете. А о том, что Вы стали использовать ОС говорит акт о вводе ОС в эксплуатацию.
Bagira_lv 21.03.2005 14:19
2164 сообщения на сайте
2164 сообщения на сайте
A vi v deklaracii po UIN za 2003.g. pokazivali iznos? Esli net to sčitaite za 2004 god.
Enotik 21.03.2005 14:29
39 сообщений на сайте
39 сообщений на сайте
Bagirai: Es uzreiz iedomājos, ka iet runa tikai par saimn. darb izm.p/l.
Varat 2004. gadā. Lietas būtību it kā nemaina, ja Jūs VID nevar pieķert pie tādas lietas, kā 2003.gadā pēc UIN deklarācijas ir zaudējumi,kurus var pārnest uz nākamiem gadiem, tad tiem ir termiņš - 5gadi. Ja peļņa, tad laikam nevar piesieties. Es nezinu vai mani sapratāt mans tas tekstiņš tāds murgains.
Varat 2004. gadā. Lietas būtību it kā nemaina, ja Jūs VID nevar pieķert pie tādas lietas, kā 2003.gadā pēc UIN deklarācijas ir zaudējumi,kurus var pārnest uz nākamiem gadiem, tad tiem ir termiņš - 5gadi. Ja peļņa, tad laikam nevar piesieties. Es nezinu vai mani sapratāt mans tas tekstiņš tāds murgains.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть