Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Pretpārbaude К списку тем

Pretpārbaude
Ja mūsu firma (SIA) ir slēgusi līgumu ar kādu fondu, par konkrētu darbu izpildi. Šim fondam pašlaik tiek veikta pārbaude un šīs pārbaudošās firmas pārstāvji vēlas redzēt arī mūsu firmas dokumentāciju, apliecinājumus par darba izpildi, par to ka tas tiešām ir maksājis tik cik maksājis utt. Vai mums ir tiesības atteikt šādas pārbaudes veikšanu ( uz kāda likuma pamata), jeb mums obligāti ir jāļauj mūs pārbaudīt?
Jolantaz
Jolantaz 27.06.2002 10:20
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

cik sapritu, tas nav VID. Jūs varat sūtīt pārbaudošo firmu vienu māju tālāk. Maximums, ko var prasit no jums apstiprināt salīdzināšanas aktu.

Pareizāks būtu Jūsu jautājums: Uz kāda likuma pamata tiek pieptrasīta informācija? Varat to šamajiem pajautāt un ja tiek atrasta kāds mistisks pamatojums, tad paprasiet kompensāciju par informacijas sagatavošanu, piem., Ls 500 par katru sagatavoto informacijas vienibu. ;DDD
Ad
Ad 27.06.2002 11:18
нет сообщений на сайте
Liels paldies par izsmeļošu atbildi. Prieks, ka manas domas tiek pamatotas. Turklāt izlasīju līgumu un tur neviena vārdiņa nav par to ka mums būtu jāsniedz kādam šāda informācija.
Jolantaz
Jolantaz 27.06.2002 11:21
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.