Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
gada pārskats
V malenkoj firmo4ke SIA "XXX" oficialno rabotaet odin direktor. Mozno li pisat v godovom ot4ete v informaciji o predprijatii, 4to on javljaetja i buxgalterom. A v dibinātāju sapulces protokole, 4to on i revident ????
Spasibo!!!
Ответы (45)
Погодите,конечно всё это нельзя. Особенно интересно про ревизора, фирма в коммерческом регистре? Если в комерческом, то кто ревизор?
Посмотрите учредительные документы SIA "XXX", которые зарегистрированы в КОМРЕГ, информация о ревизоре должна быть указана обязательно, а о том кто в фирме бухгалтер, в информации о предприятии не сообщается.
посмотрите через поиск - диретор-бухгалтер, это обсуждалось
Nu nevar jau nevar.Rodasjautajums.Ka direktors vada firmu un gramatvedibu un ar ko firma nodarbojas, ja nav darbinieku?
Всё очень просто - официально платить зарплату и, соответственно, налоги - жаба душит.
Cik jābūt dumjam , lai tadejādi riskētu ar savu reputāciju.Nu nevajag veidot uzņēmumu, ja gribas zagt - to var darīt neveidojot oficiāli firmu.
Atvainojiet , ja biju rupjš.:(
Ну что ж делать, Айвар, правда не всегда бывает приятной
Martinas! vai piedalaties konkursaa?Es laikam neesmu tik speecigs un tadus jautajumus nevarešu pārkost?lai gan kas zin varbut pārdomashu.
Es piedalītos ar prieku, ja diennaktī būtu 48 stundas.
Interesanti, kurš to izdomāja - paslūdināt grāmatvežu konkursu "īstajā laikā" - aprīlī?
Protams, ka to 48 stundu nav.Internetsprasa daudz laika.Kā jau viss šajā dzīvē.Mana pieredze ir vārga attiecībā uz tik pļašiem jautājumiem.Vismaz es tā domāju.Mēģināju jūs atšifrēt foto galerijā, bet man bija tikai nojausma kāda jūs izskataties dzīvē.Komariku liekas saskatīju precīzi.
Nakošreiz nekādas streikošanas!
tad jau redzēs.Atpūšoties atvalinājuma lidošu ar lidmašīnu 6 reizes.Pirmoreizi savā dzīvē.ja atlidošu veiksmīgi atpakaļ tad viss ir iespējams.
Ar līdmašinu ir drošak nekā ar automašīnu.
Aivareno! Jūs esat brīnišķīgs mūsu birokrātijas aizstāvis! Ļoti slikti, ka cilvēkam, kas reģistrējis viena dibinātāja SIA, piespiež vēl noteikti noformēt grāmatvedi, revidentu u.t.t. Ja viņš strādā pats ar savām rokām, bet nevis vada, tad tas nenozīmē, ka viņš zog
"oficialno rabotaet odin direktor" - значит работаю и другие, получая зарплату в конверте. Да и на форум пишет наверняка бухгалтер, за которого налоги не платят, а не "работник своими руками".
Zintra, bet viņam bija iespēja izvēlēties starp SIA un IK. Pēc likuma IK grāmatvedību var vest pats un viņam grāmatvedis nebūtu jāalgo.
Piekrītu Aivareno, manas zināšanas arī ir ļoti par īsu tam konkursam, bet nu vismaz vēlreiz pārliecinājos uz ko jātiecas.
Zintra,nu neesmu es birokrātijas aizstāvis.Taču dibinot uzņēmumu tiešām jānolemj ko darīs, ar ko nodarbosies
utt.Esneesmu pret to ka uzņēmumu vada viens.Tikaišajā valstī ir likumi, kurus jāievēro(gribam mēs to, vai nē).Es tos likumus neizdomāju.Es tāpat kā visi pārējie viņus ievēroju.Arī man bija viena dibinātāja SIA. Pavisam maza firmiņa.Bet tāpat algoja grāmatvedi.Kaut vai dažas stundas mēnesī.revidents mums ir ierakstīts komercreģistrā, bet mēs viņu nealgojam.Kasierisir arī direktors.Sakietlūdzu kur espārkāpju likumu?
Закрыть
Краткое описание нарушения