Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājuma grafiks
It kā skatīta tēma, bet meklētājā tomēr nevaru atrast: kā izskatās atvaļinājuma grafiks?
Jau gada sākumā darbinieki bija sazīmējuši kalendārā sev vēlamās atvaļinājuma dienas - tagad gribētos apstiprināt, bet nezinā kā tas izskatās.
Vai variet lūdzu palīdzēt? Jau iepriekš pateicos.
Ответы (10)
Es taisu tā: darbinieks; pieņemts darbā; datums kad pienākas atvaļinājums; plānota atvaļinājuma datumi;atvaļinājums paņemts....
Составляется график И.Ф. работника, месяц когда идет в отпуск, подпись работника, что он ознакомлен.Перед уходом работника в отпуск пишется rīkojums
Утверждать его не надо.Он носит ознакомительный характер.График может сдвинуться ( на год вперед всего предугадать нельзя)
Paldies, tikai veidlapās gan neatradu, bet kopumā man tapa skaidrs.
Paldies Narsi.
Latviešu versijā nebija
Сам-то график как раз на латышском!
Nē vis kārtībā, grafiks ir, paldies, latviešu valodā, vienkārši ja vgk ir latviešu versijā tad atvaļinājuma grafika nav, ja pārslēdzas uz krievu val - tad vis kārtībā
Paldies jums visiem
Закрыть
Краткое описание нарушения