Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN avansa maksājumi
Labdien visiem, sakiet lūdzu, aprēķināto UIN avansa maksājumus uz kādu kontu lai liek?g grāmatojums? (nesamakšatais)
Paldies
Ответы (9)
tieshaam neviens nezin? Par apreekjiniem esmu parliecinaata, ka pareizi, bet papildus gribeeju paarliecinaties vai pareizi graamatojums, forumaa neatradu
Kml, много раз обсуждалось со всеми проводками. Поищите через Поиск.
es uzliku 881 un 5710-buus...nebuus pareizi?
Pareizi
URRRAAAA....PALDIES :))))))))
Nav pareizi.
Samaksāto grāmato: D 8810 K 2620
Pēc gada deklarācijas aprēķināto: D 8610 K 8810.
Rezultātā kont 8810 kādā no pusēm izveidojas pārsvars, kas slēdzams vai nu kā pārmaksa (D 2390 K 8810), vai nu kā parāds budžetam (D 8810 K 5710) par taksācijas periodu.
Aprēķināto avansa summu parasti negrāmato - nav tādas vajadzības. Bet ir meistari, kas to dara.
D
" Aprēķināto avansa summu parasti negrāmato - nav tādas vajadzības"
Bet ja es negraamatoshu UIN avansa maksaajumus, kaa tad lai bilance uzraadu, ka uz 31.12.2004. man ir piemeeram 11Ls UIN (kursh tajaa briidii nav apmaksats)?
Kml! Nejauciet galvu sev un citiem: Jūs taču nesamaksāto iegrāmatojāt (D 8810 K 5710). Lasiet vēlreiz Mu-maiju - parāds budžetam: (D 8810 K 5710)
Закрыть
Краткое описание нарушения