Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Formali dokumenti vai nepieciesamiba К списку тем

Formali dokumenti vai nepieciesamiba
Firma sniedz tulkosanas pakalpojumus. Vai ir nepieciesams slegt ligumu par darbu izpildi starp 2 juridiskam personam, kura ir minets kas jatulko, kad un cik tas maksas? Vai pietiek, ka gramatvede izraksta faktur-rekinu, kur ir minets sniegtais pakalpojums un cena ( plus vel PVN). Rekins ir parakstits no abam pusem. Vai firma, kam statutos ir rakstits, ka nodarbojas ar tulkosanas pakalpojumu sniegsanu var vienkarsi jebkuram, kam ir nepieciesamiba, tulkot sos tekstus un piestadit rekinu. Vai sads ligums noderes tikai tad, ja bus problemas ar rekina neapmaksasanu?

Paldies jau ieprieks par palidzibu!
Lapsina
Lapsina 30.08.2002 11:24
нет сообщений на сайте

Ответы (1)

Rakstisks līgums šajā gadījumā netiek prasīts, pietiek ar mutisku. Grāmatvedībā par attaisnojošu dokumentu kalpo rēķins. Problēmas var rasties strīdu gadījumā, piemēram, ja klients neapmaksās rēķinu. Parasti lēmums sastādīt vai nesastādīt rakstisku līgumu balstās uz darījuma apjomu un summu.
Nulle
Nulle 02.09.2002 12:12
249 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.