Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
naudas plūsma
Sveiki!
man nesen piezvanija no VID un teica ka nav pareiza naudas plusma, vajagot tiesho vai netiesho metodi...vai varat man palidzet!
veidlapas atradau VID majas lapa, bet isti nesaprotu kas, kur un kadi kontu kodi kura aile iet! :((
Ответы (21)
Cleo man jautājums vēl viens: NP tiešjā metodē ir naudas maksājumi darbieniekiem...vai tās ir algas vai avansa maksājumi?
es taisīju netiešajā metodē, man tā saprotamāka... bet droši vien būs komentāri attiecībā uz tiešo metodi no tiem, kas labāk zina.
Kasablanka, bet pagajušajā gadā kādu naudas plūsmu Jūs nodevāt. Pēc kādas metodes?
tur jau tā lieta , ka pagāšgad es tajā uzņēmumā nestrādāju... NP tika nodota neizvērtā veidā
un tagad man vis ir jataisa ņo jauna pagāšgad pieņēma bet šogad...nē!
es taisu NP pēc tiešās metodes...
а почему? всем как то ближе косвенный:)
Ja pagajušā gadā tika nodota neizvērtā veidā, tad tas ir pēc netiešās metodes. Un ja Jūs gribiet mainīt metodi, tadc Jums vajag klāt rakstīt paskaidrojumu kāpēc Jūs to darāt.
neznaju mne on pokazalsja proshe a kosvennij leh4i :-?
Прямой мне оччень близок и удобен (кассовый).
vai tās ir algas vai avansa maksājumi - что такое avansa maksājumi?
ja tad man labāk taisīt pēc netiešās metodes?? mani mulsina tās korekcijas kas tur ir
eta ja dumala avansi kotorije vidani rabotniku 4to bi on zakupil materiali!
найдите СБ- там Майя все красиво объяснила:)
Свой Бизнес, приложение к Коммерсанту.
В naudas maksājumi darbieniekiem - я ставила з/пл + компенсации + отпускные.
Выплаты по 2380 рассматривала отдельно.
5610/2380, к примеру, в naudas maksājumi darbieniekiem, 5310/2380 - оплата поставщикам, 7750/2380 - расходы по денежному обороту.
kas ir C piezīmes NP beigās?
В смысле, что такое "Денежный поток от фин.д-ти"?
net 4to ozna4ajet c piezīmes v denezhnom potoke v konce?!
я никаких доп.приложений не заполняла, у меня денежный остаток расшифровван в приложении к годовому отчету.
Закрыть
Краткое описание нарушения