Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
darbs Ārzemēs К списку тем
Bettija 18.05.2005 18:49
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Ответы (2)
Если трудовой договор заключен с латвийской фирмой, то и налоги платятся в Латвии. Оформите на минимальную зарплату, а остальное платите, как командировочные ( слышала о таком варианте).
Uzmanīgi ar sociālo nodokli!
Tam ir princips: kur strādā - tur arī maksā. Lai maksāt Latvijā, pirmkārt jau 1 vai 2 (točno nezinu) mēnešus iepriekš vajag pasūtīt VIDā izziņu par to, ka nodokļi būs maksāti Latvijā un to izziņu vajadzēs iesniegt Danijā nodokļu inspekcijā. Otrkārt ir ierobežots laiks cik ilgi tā var strādāt. Precizāk vajag konsultēties VIDā. Man pie rokas tagad nav materiāli no semināra, lai varētu pateikt precizāk par to izziņu. Laiks, ja es pareizi atceros, ir 1 gads, pie tam neatkarīgi vai šo gadu nostradāja 1 darbinieks, vai daži pēc kārtas.
Tam ir princips: kur strādā - tur arī maksā. Lai maksāt Latvijā, pirmkārt jau 1 vai 2 (točno nezinu) mēnešus iepriekš vajag pasūtīt VIDā izziņu par to, ka nodokļi būs maksāti Latvijā un to izziņu vajadzēs iesniegt Danijā nodokļu inspekcijā. Otrkārt ir ierobežots laiks cik ilgi tā var strādāt. Precizāk vajag konsultēties VIDā. Man pie rokas tagad nav materiāli no semināra, lai varētu pateikt precizāk par to izziņu. Laiks, ja es pareizi atceros, ir 1 gads, pie tam neatkarīgi vai šo gadu nostradāja 1 darbinieks, vai daži pēc kārtas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть