Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
revizor! К списку тем
Zinaidat 09.06.2005 17:31
2085 сообщений на сайте
2085 сообщений на сайте
Ответы (47)
Mums SIA arī pagājuši 3 gadi kopš dibināšanas un jāpagarina valdes locekļu pilnvaras (kas nemainās). 18.veidlapuUR lapā atradu, bet vai kādam nebūtu paraugs, kāds izskatās valdes sēdes protokols par valdes locekļu pilnvaru pagarināšanu vai pārvēlēšanu, kā nu tur pareizāk jābūt...
Un ja mums 3 gadi apritēja 1.oktobrī, bet UR papīrus iesniegsim tikai tagad - kādus datumus labāk likt uz valdes sēdes protokola un uz iesnieguma UR?
Un ja mums 3 gadi apritēja 1.oktobrī, bet UR papīrus iesniegsim tikai tagad - kādus datumus labāk likt uz valdes sēdes protokola un uz iesnieguma UR?
Es nerakstīju ne pagarināt, un arī ne saīsināt. Lēmums bija šāds:
L Ē M U M S
Latvijas Republikas
Uzņēmumu reģistram
Lietā
Pampāļos, 2008.gada3.novembrī. Nr.2008-1
NOLĒMU:
Iecelt Edgaru Jampampiņu, personas kods 070488-11088, dzīvo Rīgā, Medus ielā 3 dz.2, Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jaunais latvietis” valdes priekšsēdētāja amatā 2008.gada3.novembrī, ar tiesībām pārstāvēt Sabiedrību atsevišķi.
SIA “Jaunais latvietis”
īpašnieks E.Jampampiņš
UR pieņēma, un ne aci nepamirkšķināja.
L Ē M U M S
Latvijas Republikas
Uzņēmumu reģistram
Lietā
Pampāļos, 2008.gada3.novembrī. Nr.2008-1
NOLĒMU:
Iecelt Edgaru Jampampiņu, personas kods 070488-11088, dzīvo Rīgā, Medus ielā 3 dz.2, Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Jaunais latvietis” valdes priekšsēdētāja amatā 2008.gada3.novembrī, ar tiesībām pārstāvēt Sabiedrību atsevišķi.
SIA “Jaunais latvietis”
īpašnieks E.Jampampiņš
UR pieņēma, un ne aci nepamirkšķināja.
Paldies, iedvesmai noderēja, vismaz sapratu, ko meklēt un atradu iekš ur.gov.lvto, ko man vajag - dalībnieku sapulces protokolu.
Man tik tāds jautājums - kad dalībnieki balso - kā skaitās balsis? Viena kapitāldaļa ir 1 balss vai kā?
http://www.ur.gov.lv/faili/Dokumentu%20paraugi/Sapulces%20protokols.doc
Man tik tāds jautājums - kad dalībnieki balso - kā skaitās balsis? Viena kapitāldaļa ir 1 balss vai kā?
http://www.ur.gov.lv/faili/Dokumentu%20paraugi/Sapulces%20protokols.doc
Paldies. Vēl tāds jautājums - 18.tajā veidlapā valdes priekšsēdētājs jānorāda kā valdes priekšsēdētājs, nevis kā loceklis, bet dalībnieku sapulce viņu ievēl tikai kā locekli. Savukārt priekšsēdētāju no sava vidus ievēlē pēc tam valde pati.
Vai man tad iesniegšanai UR ir jāpievieno vēl arī valdes sēdes protokola izraksts (kur valde no sava vidus vēl priekšsēdētāju) vai UR pietiks tikai ar dalībnieku protokola izrakstu par valdes locekļu vēlešanu bez sīkākas informācijas kur un kādos apstākļos no locekļiem ievēlēts tas priekšsēdētājs?
Vai man tad iesniegšanai UR ir jāpievieno vēl arī valdes sēdes protokola izraksts (kur valde no sava vidus vēl priekšsēdētāju) vai UR pietiks tikai ar dalībnieku protokola izrakstu par valdes locekļu vēlešanu bez sīkākas informācijas kur un kādos apstākļos no locekļiem ievēlēts tas priekšsēdētājs?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть