Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Nodokļu pārskaitīšana par atvaļinājumu jūnijā. К списку тем

Nodokļu pārskaitīšana par atvaļinājumu jūnijā.
Ja cilvēks iet atvaļinājumā no 1 jūnija, kad ir jāpārskaita valsts kasē iedzīvotāju ienākuma nonoklis un soc. nodoklis? Vai uzreiz nākošajā dienā, ja atvaļinājuma nauda izmaksāta 31. maijā?
Bdaiga
Bdaiga 13.06.2005 14:34
269 сообщений на сайте

Ответы (4)

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.937

Rīgā 2005.gada24.maijā

Par “Metodisko norādījumu par iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas kārtību” apstiprināšanu

167. Darba devējs no steidzamos, īslaicīgos, vienreizējos darbos nodarbinātu darbinieku darba samaksas aprēķināto un ieturēto algas nodokli iemaksā budžetā tajā dienā, kad tas iemaksā budžetā uzņēmuma pastāvīgo darbinieku algas nodokli. Minētais attiecas arī uz mēneša laikā izmaksāto atvaļinājuma naudu, slimības naudu vai pilnu aprēķinu darbinieka atlaišanas gadījumā.
Amuil
Amuil 13.06.2005 14:45
26356 сообщений на сайте
Es rīt pārskaitu visus nodokļus par maija mēnesi. Ja es pareizi sapratu, tad es varu arī pārskaitīt nodokļus par atvaļinājumu jūnijā, neskatoties uz to, ka atvaļinājuma nauda jau izmaksāta.
Bdaiga
Bdaiga 13.06.2005 14:59
269 сообщений на сайте
Ja atvaļinājums par jūniju tad jums IIN jāparskaita kopā ar visiem nodokliem par jūniju, ne viss par maiju.
Amuil
Amuil 13.06.2005 15:01
26356 сообщений на сайте
Es tikai vēl gribēju precizēt, ja atvaļinājuma nauda iamaksāta 31. maijā, vai UIN nevajag pārskaitīt uzreiz nākošā dienā? Vai drīkst līdz 15. datumam?
Bdaiga
Bdaiga 13.06.2005 17:28
269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.