Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Nodokļu pārskaitīšana par atvaļinājumu jūnijā. К списку тем
Bdaiga 13.06.2005 14:34
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Ответы (4)
Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.937
Rīgā 2005.gada24.maijā
Par “Metodisko norādījumu par iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas kārtību” apstiprināšanu
167. Darba devējs no steidzamos, īslaicīgos, vienreizējos darbos nodarbinātu darbinieku darba samaksas aprēķināto un ieturēto algas nodokli iemaksā budžetā tajā dienā, kad tas iemaksā budžetā uzņēmuma pastāvīgo darbinieku algas nodokli. Minētais attiecas arī uz mēneša laikā izmaksāto atvaļinājuma naudu, slimības naudu vai pilnu aprēķinu darbinieka atlaišanas gadījumā.
Rīgā 2005.gada24.maijā
Par “Metodisko norādījumu par iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas kārtību” apstiprināšanu
167. Darba devējs no steidzamos, īslaicīgos, vienreizējos darbos nodarbinātu darbinieku darba samaksas aprēķināto un ieturēto algas nodokli iemaksā budžetā tajā dienā, kad tas iemaksā budžetā uzņēmuma pastāvīgo darbinieku algas nodokli. Minētais attiecas arī uz mēneša laikā izmaksāto atvaļinājuma naudu, slimības naudu vai pilnu aprēķinu darbinieka atlaišanas gadījumā.
Es rīt pārskaitu visus nodokļus par maija mēnesi. Ja es pareizi sapratu, tad es varu arī pārskaitīt nodokļus par atvaļinājumu jūnijā, neskatoties uz to, ka atvaļinājuma nauda jau izmaksāta.
Bdaiga 13.06.2005 14:59
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Ja atvaļinājums par jūniju tad jums IIN jāparskaita kopā ar visiem nodokliem par jūniju, ne viss par maiju.
Es tikai vēl gribēju precizēt, ja atvaļinājuma nauda iamaksāta 31. maijā, vai UIN nevajag pārskaitīt uzreiz nākošā dienā? Vai drīkst līdz 15. datumam?
Bdaiga 13.06.2005 17:28
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть