Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Kredītrēķina PVN К списку тем

Kredītrēķina PVN
Gribu lūgt palīdzību sekojošā jautājumā:

ja mans uzņēmums izraksta piegādātājam Kredītrēķinu ar PVN (piem, 10 Ls), tad šie 10 Ls tiek uzrādīti deklarācijas 67. rindā? Cik saprotu, tad pielikumā PVN 1 ir jāuzrāda uzņēmums, kam es šo kredītrēķinu izrakstīju un attiecīgi PVN 10 Ls. Tādā gadījumā Pielikuma PVN 1 kopsumma (5 aile)nesakritīs ar Deklarācijas 60.rindu Vai esmu pareizi sapratusi?
Klementine
Klementine 14.06.2005 13:27
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

А в связи с чем вы поставщику выставляете кредитный счет, обычно кредитные счета выставляются поставщиком.
Xan
Xan 14.06.2005 13:46
4878 сообщений на сайте
Es uzrādu visu, kas ir priekšnodoklī, priekšnodokļa summu, kura sakrīt ar deklarācijas 60.rindu tad nākošajā rindā to, kas ir 67.rindā (ja vajag, tad ar atšifrējumu rēķiniem virs 100Ls), pēc tā visa uzrādu kopsummu, kas sakrīt ar (P) rindu deklarācijā.

Bet tas ir atkarīgs no Jūsu VID inspektora: man viena jauna inspektore lika uzrādīt tikai un vienīgi priekšnodokli, dabūju labot dažas deklarācijas, tad atkal mainījas inspektore, un atkal dabuju labot deklarāciju, jo lika atkal rakstīt visu informāciju
Meek
Meek 14.06.2005 13:51
5696 сообщений на сайте
Nepamanīju, ka rakstīts piegādātājam. Var būt bija domāts pircējam???
Meek
Meek 14.06.2005 13:53
5696 сообщений на сайте
Atvainojos, domāts bija pircējam!
Klementine
Klementine 14.06.2005 13:57
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.