Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Valsts subsidētās darba vietas invalīdiem К списку тем

Valsts subsidētās darba vietas invalīdiem
Mīļie kolēģi! Lūdzu palīdziet atrisināt nekaidro jautājumu šajā saulainajā dienā. Nodarbinātības VA samaksā par darba vietas iekārtošanu invalīdam, subsidētam darbiniekam, invalīdam. Kā lūdzu jūs šo naudu iegrāmatotu? Un kas arī skaitītos SO no ārvalstu līdzekļiem samaksātā PVN atmaksa? (Ziedoti ārvalstu līdzekļi PL iegādei). Ļoti lūdzu palīdzēt grāmatvedim iesācējam.
Skallija
Skallija 20.06.2005 11:47
20 сообщений на сайте

Ответы (6)

D 2620 banka

K 6XXX ieņēmumi no subsidētās darbavietas invalīdam

aprēķinātā alga invalīdam

D 72XX

K 5610

utt. nodokļi.

manuprāt šie ieņēmumi izlīdzināsies ar izdevumiem algai un nodokļiem. Vismaz es tā domāju.
Cleo
Cleo 20.06.2005 11:50
19234 сообщения на сайте
Paldies! Ja pareizi sapratu ja mums tas ir pirmais šāda veida maksājums tad vajaga izveidot jaunu kontu 6XXX šādiem maksājumiem, jo arī katru mēnesi viņi aksās par šo darbinieku 80.00Ls
Skallija
Skallija 20.06.2005 11:56
20 сообщений на сайте
jā, es izveidošu jaunu 6.grupaskontu tieši šai naudai.
Cleo
Cleo 20.06.2005 12:00
19234 сообщения на сайте
Lielu, lielais paldie! Man sabiedrisko organizāciju grāmatvedības jautājumos ir ļoti daudz neskaidrības, tamdēļ arī daudzi jautājumi.Kā jau visiem jauniem grāmatvežiem.
Skallija
Skallija 20.06.2005 12:13
20 сообщений на сайте
par SO es neatbildēju, jo diemžēl nav saskares, nezinu par to otro jautājumu "Un kas arī skaitītos SO no ārvalstu līdzekļiem samaksātā PVN atmaksa? (Ziedoti ārvalstu līdzekļi PL iegādei). " Te iespējams kāds cits var atbildēt.
Cleo
Cleo 20.06.2005 12:27
19234 сообщения на сайте
Vai tad ja nav PVN maksātājs jāmaksā PVN?
Tore
Tore 20.06.2005 15:10
981 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.