Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Valsts subsidētās darba vietas invalīdiem К списку тем
Skallija 20.06.2005 11:47
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Ответы (6)
D 2620 banka
K 6XXX ieņēmumi no subsidētās darbavietas invalīdam
aprēķinātā alga invalīdam
D 72XX
K 5610
utt. nodokļi.
manuprāt šie ieņēmumi izlīdzināsies ar izdevumiem algai un nodokļiem. Vismaz es tā domāju.
K 6XXX ieņēmumi no subsidētās darbavietas invalīdam
aprēķinātā alga invalīdam
D 72XX
K 5610
utt. nodokļi.
manuprāt šie ieņēmumi izlīdzināsies ar izdevumiem algai un nodokļiem. Vismaz es tā domāju.
Paldies! Ja pareizi sapratu ja mums tas ir pirmais šāda veida maksājums tad vajaga izveidot jaunu kontu 6XXX šādiem maksājumiem, jo arī katru mēnesi viņi aksās par šo darbinieku 80.00Ls
Skallija 20.06.2005 11:56
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Lielu, lielais paldie! Man sabiedrisko organizāciju grāmatvedības jautājumos ir ļoti daudz neskaidrības, tamdēļ arī daudzi jautājumi.Kā jau visiem jauniem grāmatvežiem.
Skallija 20.06.2005 12:13
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
par SO es neatbildēju, jo diemžēl nav saskares, nezinu par to otro jautājumu "Un kas arī skaitītos SO no ārvalstu līdzekļiem samaksātā PVN atmaksa? (Ziedoti ārvalstu līdzekļi PL iegādei). " Te iespējams kāds cits var atbildēt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть