Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atvaļinājuma aprēķins К списку тем
Elektra 20.06.2005 22:56
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Ответы (10)
Alga atkarībā no darba līgumā noteiktās vai tā ir laika darba tad pēc tarifa likmes un nostr.stundām , ja gabaldarba tad pēc padarītā un izcenojumiem , ja amatalga , tad noteikta mēnesim un nemainīga. Dienu skaits šeit nav svarīgs . Atvaļinājumu tāpat kā līdz šim nopelnīto dalīsiet ar nostrādāto dienu skaitu iepriekšējos sešos mēnešos .
Vēl gan , ja darbiniekam ir sešu darba dienu nedēļa ( ar normālo darba laiku nedēļā 40 stundas ), tad viņam atvaļinājumā pienākas 24 apmaksātas dienas jeb par katru nostrādāto mēnesi 2 dienas , bet ar piecu darba dienu nedēļu 20 apm.dienasgadā jeb 1,66.. dienas mēnesī .
Если Вас не затруднит, при желании, Вы можете набрать в поиске - ОТПУСКНЫЕ.
Inst 21.06.2005 10:30
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Inst, какие вы реверансы нынче делаете: если вас не затруднит, при желании...:)))
Xan 21.06.2005 13:40
4878 сообщений на сайте
4878 сообщений на сайте
Так запугали!
Inst 21.06.2005 13:42
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Анекдот.
Звонок в пункт приёма стеклотары.
- Скажите пожалуйста, будьте так любезны, если Вас не затруднит, у Вас бутылки из-под виски принимают?
- А не пойти ли Вам *****, сэр?
Звонок в пункт приёма стеклотары.
- Скажите пожалуйста, будьте так любезны, если Вас не затруднит, у Вас бутылки из-под виски принимают?
- А не пойти ли Вам *****, сэр?
Это Вы ПОИСК звездочками зашифровали?
Inst 21.06.2005 14:51
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies par atbildēm, bet - 08.06. iestāde pāriet no 6 uz 5 darba dienu nedēļu. Kādu metodiku pielietot aprēķinot atvaļinājumu no 27.06. un no 04.07. Varbūt to regulē kāds normatīvs akts vai likuma pants? Paldies!
Elektra 21.06.2005 14:59
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть