Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Gudrie un pieredzes bagātie grāmatveži! К списку тем

Gudrie un pieredzes bagātie grāmatveži!
Vakar saņēmu piedāvājumu kļūt par European Prosperity Club Corporation konsultantu un klientu. Ieguldot tikai 500$ plus 25$ kaut kādiem administratīvajiem izdevumiem, es saņemšot procentos ienākumu līdz pat 40%. Lai kļūtu par konsultantu man vēl jāsamaksājot 150 Ls par kursiem, kas ilgs divas dienas (sestdiena, svētdiena kaut kad septembrī).

Es jau kā pēc dabas skeptiķis, teicu, ka man jāpadomā un šorīt metos noskaidrot i-netā kas tas ir un kāpēc tik neticams ienākums gaidāms.

Uzrāvos uz rakstiņa, kuru iesaku izlasīt interesentiem un ja ir viedoklis vai pat pieredze dalībā šādā investīciju piramīdā, tad lūdzu padalieties. Jo mani māc šaubas un es neticu tādiem peļņas avotiem.

http://www.kba.lv/news.php?p_id=260&f_id=3193&n_id=7199
Cleo
Cleo 29.06.2005 08:31
19235 сообщений на сайте

Ответы (19)

Про это давно в комерсанте было;) и после этого еще присылают???
Esk
Esk 29.06.2005 08:37
1147 сообщений на сайте
vot imenno.
Cleo
Cleo 29.06.2005 08:53
19235 сообщений на сайте
viedokļi ir un būs dažādi. Vakar noklausījos ļoti patīkamas šī kluba sievietes vēstījumu par vieglas un ātras peļņas iegūšanu neko nedarot. Esmu skeptiķis šai ziņā un nedzirdēju neko konkrētu šai sarunā ne par to, kur tiek ieguldīts, ne par to, kā šo peļņu saņem, vien to, cik jāiemaksā un cik ilgi jāgaida. Pirmais, kas man likās aizdomīgi bija tas, ka saruna sākās ar to, ka Eiropas Labklājības Klubs ELK (European Properity Club Corp.) neesot pakļauts Latvijas likumdošanai, kaut arī tā dibinātāji atrodas Latvijā! ELK pakļaujoties tikai ASV likumdošanai un pat ja es esot ierēdnis, tad Latvijā nekas no šiem ienākumiem netiekot deklarēts. Tas jau vien nozīmē, ka lieta nav tīra!!! Pat izmaksas nerezidentiem Latvijā tiek deklarētas. Varbūt neesmu tik izglītota, bet manuprāt tas ir īstākais "lohotrons"- Klubs darbojas no 2004.gada pagājis ir tikai gads un cik saprotu uz lohiem ir uzvārījušies tie, kas stāv pakāpienu augstāk. Kad piramīdas virsotne būs uzkrājusi pietiekami lielu kapitālu, tad pats klubs pazudīs un tā dibinātāji jau dzīvos ārvalstīs. Varbūt kļūdos, bet zemāko pakāpju ieguldītājiem pat nebūs kur griezties, lai atgūtu savu noguldījumu. Vismaz sarunā netika minēts ne tas, ka tika atverts konts J.P.Morganbankā, ne arī tas, ka cilvēks jebkurā brīdī var griezties un saņemt atpakaļ savu noguldījumu.

Cik ilgi darbosies klubs? Varbūt 2 - 3 gadus, tas atkarīgs manuprāt no piramīdas virsotnes "ēstgribas". Bet nu es neesmu tik pieredzes bagāta, es laikam esmu vienkārši skeptiķis šajos jautājumos, laikam esmu pieradusi pelnīt strādājot, nevis neko nedarot.
Cleo
Cleo 29.06.2005 08:55
19235 сообщений на сайте
Моё мнение: это очередной сыр в очередной мышеловке. Лохотрон как есть.
Martinas
Martinas 29.06.2005 09:03
38532 сообщения на сайте
Клеочка- как тебя находят?:))))
Uzzi
Uzzi 29.06.2005 09:04
нет сообщений на сайте
Par brīvu ir tikai siers peļu slazdā.Kā jau piramīdā-pirmie arī uzvārīsies,bet tālāk pilnīgs bezcers.Jā un kādi tavi pienākumi-droši vien pašai atrast nākošos konsultantus,vai ne?
Valentinar
Valentinar 29.06.2005 09:16
411 сообщений на сайте
Vaļa, nu bet protams

Man uz rokām iedeva pilnvaru, tjip līgums būs tad,. ja es piekritīšu. Pilnvara ir krieviski ar šādu saturu:

"ДЕКЛАРАЦИЯ-ДОВЕРЕННОСТЬ (ГЕНЕРАЛЬ ПАЯ ДОЛГО СРО ИНАЯ ДОВЕРЕННОСТЬ)

Я, ______________________________________________________________________

Имя - Фамилия Отчество Дата рождения

в качестве подписчика на Инвестиционные линий European Prosperity Club Corporatoin (EPCC) и как полноценный владелец передаваемого имущества назначаю своим доверенным агентом и передаю права на управление трастовую корпорацию EPCC.

• зачислять мои деньги на специальный счет EPCC.

• размещать эти деньги в источниках или инструментах Инвестиций в соответствии с моими инструкциями на основе контракта.

• вести все необходимые расчеты (текущее состояние).

• проводить все необходимые операции по возврату моего имущества на мой счет с учетом того, что мои инструкции в отношении данной операции не будут вынуждать EPCC к нарушению законов ни одной из юрисдикций мира.

• Проводить иные операции, оговоренные в контракте.

• Проводить операции согласно моего волеизъявления и отдельных указаний по наследованию согласно настоящей доверенности.

Данная доверенность действительна с момента ее подписания и может быть отозвана в любое время.

В случае отзыва или изменения данной доверенности я освобождаю от любой ответственности и не буду проводить действий, ведущих к ущербу или иным убыткам моего агента.

В данной доверенности я назначаю следующих моих наследников на случай моей смерти или наступления недееспособности или ограниченной способности.

Данная доверенность - юридический документ, обеспечивающий назначенному агенту полномочия по распоряжению денежными средствами, перечисленными подписчиком на специальный счет EPCC в соответствии с текстом настоящей доверенности.
Cleo
Cleo 29.06.2005 09:33
19235 сообщений на сайте
Я декларирую, что:

1. Я внимательно изучил (а) положения о Сервисном обс.чужния и с ними согласен (а) считаю цели и условия, а так же суммы сборов приемлемыми.

2. Я понимаю, что делаю инвестиции с долгосрочными и перспективными, нацеливаюсь именно на долгосрочное инвестирование и понимаю объективные требования к такой форме инвестиций, возможности перспективы согласно условиям эмиссионного проспекта

3. Я понимаю, что работа программ осуществляется в соответствии с процедурой, которая оговорена в Контракте.

4. Я понимаю, что прошлый результат инвестирования не является гаратией для обеспечения будущих показателей.

5. Я так же безоговорочно подтверждаю что источники всеx средств, полученных от ведения бизнеса, инвестиций, по наследству или иным способам явлются и будут являться абсолютно законными в соответствии с обычными и общепринятыми определениями. Я принимаю на себя всю полноту ответственности за происхождение моего-имушества и етот факт, ни при каких обстоЯтельстваx не может вести к возникновению ответственности EPCC.

В присутсвии свидетелей Я подписываю настоящую доверенность.

Nu spriediet paši, cik atbildības uzņemas pats klubs manuprāt - necik.
Cleo
Cleo 29.06.2005 09:33
19235 сообщений на сайте
Tl, dazhe neznaju, naverno ja duro4koj vigljazhu
Cleo
Cleo 29.06.2005 09:34
19235 сообщений на сайте
Attāls mans paziņa tika iesaistīts līdzīgā piramīdā, tikai no sākuma nekas nebija jāiemaksā, tikai par kursiem "iekšējās pasaules pilnveidošanai" vai kaut kā tml., pēc kursiem viņš kļuva kā zombijs,- viņi māk kārtīgi izskalot smadzenes, viņš bija pārņemts ar šo ideju un no sirds ticēja, cik viegli nāks nauda, un ka tas patiešām nav nekas nelikumīgs, un nav iespējams zaudēt, klausoties viņa teiktajā es jau biju gatava maksāt-; paldies dievam uzreiz nauda nebija makā:(
Evija
Evija 29.06.2005 09:35
нет сообщений на сайте
esiet uzmanīgi, neļaujiet sevi pataisīt par lohu. Kā jau Martinas teica, ja nameldos : "Skupoj platit dvazhdi, tupoj platit trizhdi, LOH platit vsegda!"
Cleo
Cleo 29.06.2005 09:37
19235 сообщений на сайте
Skaisti!Tur jau tā lieta,ka viņi apstrādā cilvēkus un ,pirmām kārtām,psiholoģiski.Tad kad parakstīsi,nekur nespruksi.Esjau tādām peļņas iespējam neticu.Manuprāt nepiekrīti,bet tā jau ir Tava izvēle.
Valentinar
Valentinar 29.06.2005 09:42
411 сообщений на сайте
Protams, ka es nepiekrītu. Kādas muļķības, mana intuīcija uzreiz pateica, ka tas ir lohotrons, un kārtējo reizi pārliecinājos, ka mana intuīcija bija pareiza.
Cleo
Cleo 29.06.2005 09:47
19235 сообщений на сайте
С твоей интуицией все в порядке
Albina
Albina 29.06.2005 10:58
64851 сообщение на сайте
Albina spasibo
Cleo
Cleo 29.06.2005 11:11
19235 сообщений на сайте
Jā, Cleo ar Tevi viss ir kārtībā!Es par to nekad neesmu šaubījies.Bet es līdz ko dzirdu - samaksājiet un gaidiet - tā uzreiz saku paldies - es labāk strādāšu un saņemšu savu godīdgi nopelnīto.
Aivareno
Aivareno 30.06.2005 07:24
6641 сообщение на сайте
Aivareno, pilnīgi pareizi kādi mēs nepacietīgi, gaidīt nemaz negribam Tieši tāpēc es neeju uz tādām masveida pārliecināšanām, tad es labāk tiekos aci pret aci un izvērtēju situāciju, nevis kā tie auni transā paraksta visu ko šiem liek un aizņemas naudu, lai tikai iemaksātu.
Cleo
Cleo 30.06.2005 07:59
19235 сообщений на сайте
Pirms gada (apmēram) man arī piedāvāja šādu variantu tieši šis Labklājības (Eiropas - Amerikas???)klubs, cilvēks it kā bija pazīstams, noklausījos, piekritu visam ko viņš teica, jo teorija jau bija pareiza, bet...darboties man tomēr nesagribējās. Un pēc gada vairs to cilvēku neredzu pa pilsētu braukājam(mēs te mazpilsētiņā cits citu gandrīz katru dienu varam apskatīt).Jautājums:vai nu jau Eiropā/Amerikā vai arī dziļi laukos, kur naudu nevajag...tikai pilsētas dzīvoklis šim "bagātniekam" stāv gandrīz izpuvušiem logu rāmjiem un melniem, nokvēpušiem aizkariem...Varbūt es nepareizi domāju, bet liekas gan, ka tās bija kārtējais "siers peļuslazdā", tikai vēl ar piemaksu...
Licupe
Licupe 01.07.2005 17:03
18 сообщений на сайте
Типичный догвор для ловли лохов. Ни в коем случае не связывайтесь с ними. Неоднократно приходилось анализировать подобные договоры. Много подводных камней, которые простым глазом сразу не увидишь.
Jfl
Jfl 01.07.2005 17:52
7767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.