Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ārprāc!!!
esmu atjēgusies, ka visu laiku esmu nepareizi rakstījusi darbiniekiem atvaļinājumus. Visu laiku rēķināju, ka par 1 gadu pienākas 20 darba dienas, bet tagad- kā zibens no skaidrām debesīm- var tak būt arī vairāk vai mazāk tās darba dienas (apmaksātās), galvenais, ka 28 kalendārās... nu ko, tagad sanāk ka citiem darbiniekiem tās kalend..dienas sanāk kādos periodos vairāk, citiem mazāk... Ko lai tagad dara , kā izlabot tās kļūdas????
Saprotu, pašai kauns par tādu stulbību, bet kaut kā visu laiku esmu lasījusi par tām 20 darba dienām...
nu jā, bet ko lai tagad dara???
Ir kādi ieteikumi??
Ответы (4)
ну подумаешь- посчитайте если кому надо-добавите в следуюший.
Посчитайте сколько получилось календарных дней. А лишнее отнимите или добавьте к очередному отпуску.
Vai būs pareizi kaut ko ņemt nost?? Tas neskaitīsies kā darbinieka stāvokļa pasliktināšana?? Varbūt tur, kur par daudz- tā arī atstāt, bet kur par maz- pielikt klāt vai rīkojumā rakstīt to 1 vai 2 dienas par periodu, kurā iztrūka??
Не будет. Если за год положено 28 календарных дней, а фактически гулял 30, то 2 дня пойдет в счет отпуска следующего года.
Хотя можно и простить их. Невелика потеря. Больше возни с пересчетами.
Закрыть
Краткое описание нарушения