Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Revidents
Здравствуйте!
В 2005году нашей фирме уже нужен zverināts revidents. Ревидента нашли, договор заключили, надо подать сведения в регистр. Скажите, какой примерно текст будет в "revidenta piekrišana"? А публиковать информацию о ревиденте в "Latvijas vēstnesis" нам самим не надо, только деньги за это в регистре уплатить?
Извините, конечно, за дурацкие вопросы - хочется в регистр приехать во всеоружии.
Спасибо!
Ответы (27)
Ja Cleo, vai kādam viņa paziņam ir pieejams Lursoft, vai arī Latvijas Vēstneša elektroniskās formas abonents, tad vislabāk ir veikt meklēšanu, ievadot cilvēka vārdu. Parādīsies viss, kas par šo cilvēku ir publicēts.
Man nav Lursofta, bet ir Vēstnesis. Izvēlos nodaļu Arhīvs un funkciju meklēt. Izvēlos meklēt tekstā, piemēram, Jānis Kalniņš revidents. Protams 99% no rakstiem nebūs par tēmu, jo parādīsies arī tādi sludinājumi, kur it bijis Jānis Bērziņš un Aivars Kalniņš, kas būs valdes locekļi un revidents ir vēl kāds cits. Bet, ja vārds un uzvārds nav tik populāri, tad jau var paskatīties.
Ilzex, vai var palūgt uzzināt, man vispār pašai interesanti cik firmās esmu revidents.
Man nav pieejams ne Lursoft, ne latvijas Vēstnesis elektroniski. Ja var e-pastu, forumā laikam īpaši afišēt negribas savu vārdu un uzvārdu
А лучше всего, если просят согласие быть ревидентом, сразу оговорить, что подпись не глядя вы ставить не будете, и скромно оценить свою работу :))
aha, osobenno druzjam tak skazatj
Мечтать не вредно
Закрыть
Краткое описание нарушения